Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda IZVIRNO SPOROČILO: poli* onur- želim ti veliko uspeha na razgovoru. Jaz sem se prijavila na eno prosto mesto, pa smo vsi kar po pošti dobili ime in priimek osebe, ki so jo izbrali.a se tako dela? Ja, na žalost se tud takole dela. Očitno je bila dotična oseba vnaprej izbrana, razpis so pa pač dali, ker ga morajo po zakonu. V večini primerov ti niti odgovora ne pošljejo in potem čakaš in upaš ko budala. Veliko sreče pri iskanju službe, saj bo!!! za posrat, ja... Ko smo glih pri službah oziroma iskanju le teh... Naj malo pojamram, danes me je to čist potrlo. Meni lani avgusta reče glavna za kadre (ki je PAZI! mimogrede tudi moja žlahta!!) pri mojem bivšem delodajalcu, da nekaj se bo že našlo, da lahk računam vsaj na kako porodniško, bolniško ipd. Potem pa pridem oktobra, ob koncu porodniške do nje, pa naenkrat pravi, naj nič ne računam na karkoli, ker je zelo težko zaposlovanje v javni upravi. No, danes pa izvem razlog tega, vzela je namreč notri eno hčerko svoje najboljše kolegice!! Brez izkušenj, nič ne pozna dela, plačana je za visoko šolo, dela pa za srednjo! Js pa tri leta tam, obvladala svoje področje, se vse naučila, vse naredila in še več, kot je bilo treba, bila plačana za ful manj od svoje izobrazbe, na koncu pa tole! Za kozlat!! Ne vem kaj si naj mislim, res... Sem naredila križ čez tako žlahto...
|