|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2008
9.3.2010 13:29:19   
poli*
Pozdravljene. Na forumu sem opazila, da se je odprla že tema november 2010... jooooj, že 2 leti je, od kar smo se me vpisovale na seznamčke user posted image .
Andromeda- lepo, da se je Dariu dopadlo v vrtcu. Kdaj naj bi ga vpisala?

Mraz je, mraz.... v tem marcu to prav nič ne prijauser posted image . No, pa tudi toplo bo, verjetno še preveč user posted image .

Lepo se imejte, pa uživajte.

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 951
9.3.2010 13:57:51   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: poli*

Andromeda- lepo, da se je Dariu dopadlo v vrtcu. Kdaj naj bi ga vpisala?

Septembra bo šel user posted image Končno user posted image

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 952
9.3.2010 18:17:07   
PapuaNG
Pozdravljene,

ne vem, če sem prejšnji teden tudi v vašo temo 'upadla', vendar se na vas zopet obračam z vabilom k snemanju reklame za slovensko blagovno znamko za otroško prehrano. Reklama bi se snemala ta vikend (13. in 14.3.) na domu otroka (ekipa bi prišla posneti, vse skupaj bi trajalo cca 1 uro). V poštev pridejo dojenčki, stari od 11-15 mesecev, zaželeno je, da znajo sami jesti - v reklami naj bi otrok jedel hrano tega proizvajalca (mama ni v reklami, na žalost user posted image ). Drugi pogoj je, da otrok stanuje v Ljubljani (ker se snema na domu otroka). Za samo snemanje dobi otrok 'nagrado' 100 evrov bruto, v kolikor bi bil izbran za dejansko reklamo, pa 200 evrov bruto. Če je katera zainteresirana, naj mi prosim piše na ZS za več informacij.

lp, papua

Neposredna povezava do sporočila: 953
10.3.2010 7:58:39   
onur
Dobro jutro. No pa vam ponudim eno slikico z burjo.

user posted image

Pri nas piha, ma se da zdržat. Drugač tudi malo naletava sneg, izgleda pa kot bi se jasnilo. Zmešano to vreme. user posted image  
Drugač nič kaj posebnega. Edino, da imam jutri razgovor za službo, vendar nič ne pričakujem, ker misilim, da en bo nič. Ali pa pustimo se presenetiti. Ima kakšna kakšen predlog oz. nasvet za razgovor. Kaj sprašujejo. Nisem bila že dolgo na nobenem razgovoru.
Petja je še doma do konca tedna, da se pozdravi v redu. Drug teden pa po 14 dneh štartamo z vrtcem.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 954
10.3.2010 8:48:07   
Bethany
Onur, moje izkušnje z razgovori za službo so takšne, da je čisto vsak drugačen. Nikoli ne vem, kaj pričakovati... user posted image user posted image Enkrat je gotovo v 5 min, da se komaj uspeš usesti, drugič te secirajo do potankosti pa potem še trikrat povabijo na enako dolgi razgovor, spet tretjič te sprašujejo podrobnosti delovnega mesta, za katerega je razpis... skratka,res težko nekaj določenega pričakovati. No, vsem je pa skupno to, da se pač moraš najbolje predstaviti, to pa narediš koker veš in znaš. Pa ful je odvisno od ljudi, ki so tam. Nekateri dajejo sproščeno vzdušje, drugi so nezainteresirani, tretji so že mal nastrojeni... pestro je, pestro. user posted image

Nič ne pričakuj, bodi kar si, pa bo! user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 955
10.3.2010 11:43:16   
Andromeda
Hello,

joj, kaj smo se zamerili naravi, da nam tako nagaja. In tle se spet čedalje manj čveka user posted image Bomo spet domačno nalogo vpeljali user posted image

No, takole, me zanima, če vaše malčke kaj od dude odvajate? Ker naš je iz dneva v dan bolj nor na dudo, jo čez dan skrivamo, pa mu jo včasih uspe najti in bog ne dej, da mu jo vzameš...brez nje pa itak ne more zaspat. Pa včasih si namesto dude lepo vleče palec...no, to bo še zanimivo, ko jo bomo v celoti ukinili.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 956
10.3.2010 12:17:58   
poli*
onur- želim ti veliko uspeha na razgovoru. Jaz sem se prijavila na eno prosto mesto, pa smo vsi kar po pošti dobili ime in priimek osebe, ki so jo izbrali.a se tako dela? user posted image
Aja, je bilo brez razgovora in potem ko sem klicala, da mi razložijo, na podlagi česa so se odločili (baje nas je bilo 5 prijavljenih) za izbrano osebo, je tip kar nekaj mutil in mi ni povedal nobenega pametnega razloga. Pa še med vrsticami se je dalo "razbrati", da je prišel po vezah not, ker ga je baje gl. sestra izbrala. Klinc jih gleda user posted image
Problem je, ker živimo v nekem zakotnem kraju in je res minimalno št. delovnih mest, potem se pa še to dogaja..
ahh, bo že. Mogoče pa dobim kaj boljšega user posted image .

Andromeda-izkušen z dudo nimam, ampak pač vztrajaj pri svojem, da je čez dan nima, za spanje pa mu jo le daj.

Neposredna povezava do sporočila: 957
10.3.2010 13:48:44   
Andromeda

onur- želim ti veliko uspeha na razgovoru. Jaz sem se prijavila na eno prosto mesto, pa smo vsi kar po pošti dobili ime in priimek osebe, ki so jo izbrali.a se tako dela? user posted image

Ja, na žalost se tud takole dela. Očitno je bila dotična oseba vnaprej izbrana, razpis so pa pač dali, ker ga morajo po zakonu. V večini primerov ti niti odgovora ne pošljejo in potem čakaš in upaš ko budala. Veliko sreče pri iskanju službe, saj bo!!!

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 958
10.3.2010 15:00:13   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

Ja, na žalost se tud takole dela. Očitno je bila dotična oseba vnaprej izbrana, razpis so pa pač dali, ker ga morajo po zakonu. V večini primerov ti niti odgovora ne pošljejo in potem čakaš in upaš ko budala. Veliko sreče pri iskanju službe, saj bo!!!

za posrat, ja... user posted image user posted image

Ko smo glih pri službah oziroma iskanju le teh... Naj malo pojamram, danes me je to čist potrlo. Meni lani avgusta reče glavna za kadre (ki je PAZI! mimogrede tudi moja žlahta!!) pri mojem bivšem delodajalcu, da nekaj se bo že našlo, da lahk računam vsaj na kako porodniško, bolniško ipd. Potem pa pridem oktobra, ob koncu porodniške do nje, pa naenkrat pravi, naj nič ne računam na karkoli, ker je zelo težko zaposlovanje v javni upravi. No, danes pa izvem razlog tega, vzela je namreč notri eno hčerko svoje najboljše kolegice!! Brez izkušenj, nič ne pozna dela, plačana je za visoko šolo, dela pa za srednjo! Js pa tri leta tam, obvladala svoje področje, se vse naučila, vse naredila in še več, kot je bilo treba, bila plačana za ful manj od svoje izobrazbe, na koncu pa tole! Za kozlat!! user posted image user posted image user posted image user posted image Ne vem kaj si naj mislim, res...

Sem naredila križ čez tako žlahto... user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 959
10.3.2010 17:16:36   
Andromeda
Ojoj, moj lump je danes totalno hiperaktiven...in posledično si je pridelal veliiiiiikooooo buško na čelu user posted image Drl se je kot jesihar, jaz pa z njim...mi sploh ni pustil, da mu s hladilnim mazilom namažem. Drugače je normalno živahen in je očitno že "pozabil" na ta dogodek, me pa vseeno malo skrbi...No, ga bom previdno opazovala, ker tako velike buške pa še ni imel. No, vse je nkrat šrvič.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 960
10.3.2010 20:21:23   
mojsoncek
hej hej... itak da sem v guzvi, ampak mimo tega pa ne morem...

Naj si malo preberejo Zakon o varstvu osebnih podatkov! Sorry, poklicna deformacija user posted image

Ja nic, dans sem mogla it v LJ, kjub vsem razmeram in kljub temu da je Nejc vceraj zakuhal... se dobro, da je mozek lahko ostal doma in ga cuval, ker ce ne pa res ne vem kaj bi naredila. No ja, je za mano od jutri naprej se bova pa lahko cartala. V bistvu mi bo ful pasal en oddih od sluzbe... skoda pa, da je razlog za oddih bolezen. No, pa saj kaksne hujse krize ni.

IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

Ojoj, moj lump je danes totalno hiperaktiven...in posledično si je pridelal veliiiiiikooooo buško na čelu Drl se je kot jesihar, jaz pa z njim...mi sploh ni pustil, da mu s hladilnim mazilom namažem. Drugače je normalno živahen in je očitno že "pozabil" na ta dogodek, me pa vseeno malo skrbi...No, ga bom previdno opazovala, ker tako velike buške pa še ni imel. No, vse je nkrat šrvič.

Za skrbeti te ima, ce bi npr. spal veliko vec, kot ponavadi ali pa ce bi bruhal. Drugace pa ni panike...

Zdej pa se malo delat, potem pa spat...

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 961
11.3.2010 11:20:09   
Andromeda
Hello!

Najprej user posted image

Kako smo? Veter se je umiril in nehlo je snežiti...zdej pa konec s to zimo, prosim lepo!

Dario ima že manjšo buško, pa itak je spet tak norček, da bi si skoraj že novo pridelal. Nič, moram nehat, ker sitnai okrog mene.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 962
11.3.2010 13:17:17   
onur
Živjo. Hvala za kavo. No za mano je razgovor, hitro minil, nič kaj posebnega. Ma itak ne bo nič, prvič nimam zup-a, drugiča pa še ne 5 let delovnih izkušenj. No, pa sem si rekla, provat ni greh. Saj zaenkrat službo imam.

Bethany, take se dogajajo. Je tudi pri nas tako podtikanje da je ojoj in pol ti vzamejo nekoga drugega, tebi pa ne morejo kaj več dat.

Andromeda, samo, da je Dario ok. Buške pa, .... Naša jih sicer nima, ma vsake toliko časa se kam zadne.

Mojsoncek, naj Nejc čim prej ozdravi.

Neposredna povezava do sporočila: 963
11.3.2010 13:37:04   
onur
Duda: naša je odvisna od nje. Ene par jih je že pregrizla. Zadnjikrat pa je eno pregrizla in sem ji nato odrtgala cucelj, pa je vlekla samo še ostanek, se ni dalo, da bi bili brez. Bi jo vlekla non stop, če bi se dalo. Ne vem kako jo bomo ukinili.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 964
11.3.2010 19:39:42   
orka
helow

user posted image user posted image user posted image
mi je kar nerodno po tolikem izostanku,a bom hitro nadoknadila

Jah nič naša je fasala nek adenovirus ... nikakor se ne moremo znebiti vročine,ki traja že 10 dni, svečke pomagajo za dobro uro in jovo na novo in nikoli nižja od 39,5 .... se pa zato veliko crkljave kar se drugače ne ker mala nima časa :-)), kašljamo in imamo vnete oke... dobili ventolin za vdihavat in to je to...po navodilu dr. se itak ne da nič,zbijati vročino in veliko tekočine,je pa posledično tudi brez apetita in smo že padli pod 10kg.

duda-za to sem pa jaz strokovnjak in bom drugič napisala,ker je Ema sitna in je treba rač. dat z rok

no in še to,sem od nje malo tega virusa pobrala,ker sem na istem me pa še glava zraven boli in če je njo tudi potem je pa res boga :-(((

< Sporočilo je popravil orka -- 11.3.2010 19:41:52 >

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 965
11.3.2010 20:00:24   
onur
Orka, čim prej se rešte teh bacilov. user posted image user posted image user posted image user posted image Ja s hrano smo tudi mi malo štrajkali pri bronhitisu, vendar je pa pila veliko in mi je to veliko pomenilo.
user posted image user posted image user posted image user posted image za Emo in zate.

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 966
11.3.2010 22:36:17   
Andromeda
orka - user posted image da se Ema in seveda tudi čimprej pozdravita! Adenovirusi so pa res zaj*! Čim več tekočine, kaj pa kakšno skutka ali mlečne kreme a la monte, ji tudi ne pašejo?

Naš pa očitno dobiva zobka nr. 3 in 4, sem videla, da sta ravno v fazi prediranja dlesni in je Dario kljub temu kar dobro razpoložen, mu pa tudi ne paše preveč jesti oz. mu paše bolj tekoča hrana. No, bo končno njegov ugriz popoln, čeprav me že zdej s tistima 2 zobkoma zelo boleče ugrizne...A vas vaši malčki tud kaj grizejo? Dario se včasih s takim veseljem zagloda v moj vrat, ko ga imam v naročju ali pa ko se igram z njim, dobim en šavs v ramo user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 967
12.3.2010 7:23:46   
_katja_
Jutro!

Ena velika user posted image za vse!

Samo še 6krat grem v službouser posted image Me že kar zdeluje vse skupaj. Pa še tal teden, ko sem do 16.00 (ta dolga). Ampak še malo pa bo. Kar moža popoldne angažiram v animacijo Naceta, da malo počijem.

duda: naš jo je sam skenslal enkrat pri ene pol leta. Tako, da je že lep čas nima. Drugače nimam nič proti dudi, saj otroka mora imeti kaj za pockrljat. Ampak na živce mi pa gre, napr. v vrtcu je otrok lepo brez dude in spi brez in vse ok. Potem pa ga pridejo starši iskat pa najprej dudo v usta, da je mir. user posted image Za popiz. No ampak otroci vejo kje lahko obračajo starše. Samo enim sploh ne moreš dopovedat.

Bethany: pravjo, da je žlahta strgana plahta user posted image   Je pa kriza s službami in če nimaš ve težko kje noter prideš. Ampak za razgovor sem jaz mnenja, da je treba it čimbolj nakuliran tja, nič pričakovat, bodi to kar si in nekaj bo. Ker mene je prvi razgovor poleti za službo čist potrl. Iz morja sem se vozila 3 ure v eno smer, da me je v 5 minutah ženska vse izsprašal in to s takim vzvišenim tonom, kot da je ona kraljica jest pa tlačanka. Mislm, tko me je dajala v nič. No potem sem se na naslednje razgovore priično pripravla in nakulirala in je bilo boljše. Kljub temu, da so bili vsi razen zadnjega neuspešni.

Osebni podatki: sam je kar praksa, da dobiš domov pošto z imenom izbranega kandidata. user posted image Sem v polovici primerov poleti to dobila. Se mi je pa zdelo malo čudno.

Vsi malčki, ki ste bolani se čimprej pozdravite!!!!

grizenje: ja naš kar ugrizne med igro, v lice (kao ti da lupčka, pa samo šavsne) ali pa v koleno ko jaha konjička. Ampak mu razlagamo, da ne sme, pa mislim, da se ga je že malo prijelo. Miljonkrat povedat pa bouser posted image

Danes bo pa končno sončekuser posted image V varstvo gresta Naceta iskat mojadva, tako da bo možek lahko malo delal zunaj, jaz imam pa itaq kasnej službo, potem pa po tamalga v Lj., pa verjetno še malo v H&Ma. Bi rabila še kaksno majčko s kratkimi rokavi, pa malo bi šla na otroški oddelek pogledat user posted image

Jutri gremo pa na Kras na osmico....mmmm.... bomo spet samo jedli user posted image

Lep dan!
K

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 968
12.3.2010 8:48:10   
onur
Živjo. Jaz pridno delam, možek pa doma čuva Petjo. Včeraj smo bili malo pri naših, pa v BC smo šli po pižamo za Petjo. Naslednji teden grem v pon delat, pol pa dopust do petka. Če bo šlo vse po načrtih, grem v torek k frizerju, en dan sva rekla z mojim, da morava iti smučat, en dan pa po cunje za Petjo.

Grizenje: ko jo prime ugrizne, drugače pa niti ne, edino če se hecamo.

_Katja_, pol prideš pa v moje kraje. Kam greste na osmico?

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 969
12.3.2010 8:56:30   
Andromeda
Hello!

Končno malo lepše vreme, ki ga bom izkoristila z Dariom za dopoldanski sprehod, pa spotoma bova šla še v trgovino. Mi gremo pa jutri v Novo mesto na vikend paket, v nedeljo imamo pa še praznovanje roj. dne od babice in tete in gremo v Belo Krajino na en mini izlet in kosilo.
Eh, moram it, ker me nekdo vztrajno preganja z računalnika user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 970
12.3.2010 21:02:27   
_katja_

_Katja_, pol prideš pa v moje kraje. Kam greste na osmico?

V oz. na (ne vem kako je prav) Grahovo Brdo.

Aja Andromeda pa enga zate oz. tvojo taščico....hehe...
Kako se po novem reče tašči?
Vegeta...... Ker se povsod meša.

hihi

Lep vikend!
K

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 971
12.3.2010 21:26:42   
onur
Aja Andromeda pa enga zate oz. tvojo taščico....hehe... Kako se po novem reče tašči? Vegeta...... Ker se povsod meša.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_Katja_, ti priporočam rajši kakšno drugo, če je odprta v tem času. Meni je tale preveč industrijsko naravnana.

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 972
12.3.2010 21:27:53   
onur
Aja Andromeda pa enga zate oz. tvojo taščico....hehe... Kako se po novem reče tašči? Vegeta...... Ker se povsod meša.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_Katja_, ti priporočam rajši kako drugo, če je v tem času odprta, ker meni je tale preveč industrijsko naravnana. Al pa provajte, pa vam bo mogoče všeč. Boste pa čisto blizu mene.

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 973
13.3.2010 7:16:29   
_katja_
IZVIRNO SPOROČILO: onur
_Katja_, ti priporočam rajši kako drugo, če je v tem času odprta, ker meni je tale preveč industrijsko naravnana. Al pa provajte, pa vam bo mogoče všeč. Boste pa čisto blizu mene.

Gremo tja, ker kolegica streže. Bomo videli kako bo user posted image Poročam.... in pomaham ko bomo tam. Prej gremo pa na Trstelj mal hodit.

Lepo soboto!
K

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 974
13.3.2010 12:15:20   
onur
Gremo tja, ker kolegica streže. Bomo videli kako bo Poročam.... in pomaham ko bomo tam. Prej gremo pa na Trstelj mal hodit. Lepo soboto! K

Uživajte.

Petja spi. Malo je zgodaj, ma jo je zdelalo. Smo bile na delavnicah, ki jih vodi en moški in pa Lucija Ćirovć - fata. Smo izdelovali kužka, jedli, plesali in se zabavali. Petja je bila navdušena. Pol smo šle še do tatkota pogledat, ker dela, nato pa domov. Sedaj spi. Kosilo bo po spanju. Danes jota. Nato gremo pa še ven na sonček.

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?