Andromeda
|
IZVIRNO SPOROČILO: _katja_ Tale tvoja tašča je res en velik babji vrag Čez eno uho notri, čez drugega ven Saj tako tudi gre ponavadi, če pa ni ravno moj dan, gre pa čez obe ušesi notri in skozi usta ven Ma najbolj me je razkurilo, ko je vedno tako navijala za vnuka (oz. bolje rečeno - vnukinjo!), pa sva ji z možem govorila, da imam namen najprej fax spedenat (ki ga pač še nisem), ona pa vedno trobila, češ, saj mož dovollj zasluži, fax bom pa že naredila tudi, ko bom imela otroka. Pol pa tako špika Sej sem že vajena, pa tudi mož je obveščen, kaj se dogaja...se skušam izogibat, da nisem sama z njo v prostoru, ker če je še kdo zraven, ponavadi ne govori takih Eh, pustimo to mojo taščo, ko je pa toliko prijetnejših stvari v življenju mojsoncek - to bo pa res velika fešta, upam, da vam bo vreme naklonjeno, čeprav je ravno za soboto katastrofalna napoved. Sicer pa je sedaj lepo vreme "zadet" skoraj tako, kot sedmico na lotu Tudi jaz sem šla včeraj popoldne v šoping, v Kranju je veliko trgovin in mi ni blo treba v Ljubljano se odpeljat, no, pa vendar izbira je, samo vse s kratkimi rokavi. Iskala sem namreč nekaj bolj fletnega zase in za Daria, ker gremo v nedeljo na en krst in glede na vreme ne bojo ravno poletne temperature...v C&A nič! H&M tudi nič pametnega, iskala sem namreč ene hlače in jopo za Daria, pa so imeli v H&M jopo z motivom mrtvaške lobanje Potem sem v eni francoski otroški trgovini dobila ene frajerske kavbojke in jopo, tako, da je problem rešen. Nič, si grem še en kofe skuhat, pptem grem pa malo posesat, Dario mi bo pa seveda malo pomagal
|