|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2008
12.5.2010 9:50:02   
Andromeda
Hello!

poli - super za službo, pa važno, da se služi denarčke in da se ti doma ne rola, tako, kot se meni včasih, sicer me moj fantek zelo zaposli, pa še faks končujem, ampak to ni to, se ne počutim prav nič koristno, ker je vse breme na mojem možu, sploh stanovanjski kredit itd.. Tud tašča mi je zadnjič nekaj rekla v stilu:" sej če bi bla ti prej zaposlena, zdej že dolgo ne bi bla več na porodniški, ne?" Vrag babji user posted image Sem pa tudi jaz prej delala non-stop, v bistvu sem bila preko študenta "zaposlena" od 19. leta, tako, da nimam ravno praznega CV-ja user posted image Pač, sem si mogla večino sama študij financirat, plačevat najemnino, hrano itd, ker štipendije nisem imela...zdej naj bi pa Zakon o malem delu kao rešil problematiko, oh ja... Nič sem že malo odtavala user posted image

Dario je HB še kar dobro, apetit ima normalen, popije veliko čaja, včeraj zvečer je imel 38.4 vročine, sedaj mu je pa še nisem uspela izmerit, ker so to prave bitke z njim user posted image In da ne rečem, kako je šele, ko mu noska izpiram, groza, kriči, da kar po bloku odmeva, maha z rokami...

No, grem si nekaj za jest pripravit in zelenega čajčka spit.

Lep dan!

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
12.5.2010 9:57:56   
mojsoncek
guten morgen user posted image ... nekaj mi manjka... ja kafe, itaq user posted image

user posted image

Par dni me ni, pa ne vem kje naj zacnem. Tudi ce se potrudim vse pokomentirat, bom kaj izpustila user posted image .

poli - za tvojo dobro in slabo novico zelim, da se cimbolje izteceta.

Andromeda, upam da je Dario ze kaj bolje in se ni razvilo nic nernejsega user posted image . Ti pa verjamem ja, da je kar kriza imeti doma bolnega otroka, ce tega nisi vajen. Meni se naprimer to sploh vec ne zdi nic takega. No, je pa res, da nobeden se nikoli ni imel kaksnih res hudih tezav.

sluzba - najbolje se je prepustiti toku. Jaz sem recimo tudi v osnovi ekonomistka, pa se je obrnilo tako, da sem pristala (ce malo posplosim) v svetu informacijske tehnologije ali morda bolje receno poslovne informatike. In moram rect, da sem zelo vesela, da je tako, ker sem se v tem res nasla.

Sicer pa danes nas Anze praznuje 4. rojstni dan. Punce moje cas tako bezi, da je to nekaj neverjetnega. Zato uzivajte in izkoristite vsak trenutek s svojimi otrocicki!!!

no, zdej moram pa koncat, ker me delo klice... danes imamo spet na tapeti neka pogajanja z upravo... ufff...

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
12.5.2010 10:59:23   
onur
Vse naj, naj Anže.

user posted image

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
12.5.2010 11:16:50   
Andromeda
Vse najboljše za 4 svečke, Anže!

user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
12.5.2010 11:18:18   
Andromeda
Dariu sem prejle izmerila T, in ima 36,8 user posted image Upam, da tako ostane. Mu pa iz nosa teče kot pokvarjeni vodovodni pipi. Sem mu pa zvečer nad posteljcio zavezala narezano čebulo zavito v mrežico in mislim, da je to zelo pomagalo, ker je celo noč mirno spal!

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
12.5.2010 12:00:06   
onur
Dariu sem prejle izmerila T, in ima 36,8

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1406
12.5.2010 15:22:54   
poli*
Vse najboljše maxi Anže!!! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
13.5.2010 7:19:57   
_katja_
IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

Tud tašča mi je zadnjič nekaj rekla v stilu:" sej če bi bla ti prej zaposlena, zdej že dolgo ne bi bla več na porodniški, ne?" Vrag babji user posted image

Tale tvoja tašča je res en velik babji vrag user posted image Čez eno uho notri, čez drugega ven user posted image

In super, da je Dario ok.

Drugač pa eno lepo dobro jutro!
user posted image

Spet dežuje user posted image No upam, da čez dan kaj poneha, da bom šla lahko malo ven. Drugače imam pa danes CEL dan frej....uh.... mislim, možek že pride iz službe, Nace gre pa po varstvu k mojimadvema. Najprej me čaka likanje, potem bom pa vidla....mogoče kakšno kuharsko ustvarjanje.... al bom pa kavč likala. Sej zdej si pa to lahko privoščim user posted image

Včeraj sva bili z mami v Supernovi. Super žensko dopoldne user posted image Kupila sem za možka 3/4 bež hlače, pa eno marelično majico (sva imela že borbe, ker je on reku, da roza in vijolične ne bo nosil, jaz pa da je marelična, no sem se kao napuntala in potem je reku, da jo bo pa nosil. Po njegovem so modre in črne čist ok. user posted image ) Pa za Naceta dve kratki majici v C&Aju. Ima C&A ful majic tko po 3.5 eur. Pa luštne. Drugač pa robe zadosti, samo če rabiš...
Zobarja sem pa tudi preživela user posted image je bila nežna in zdaj imam kontrolo čez 1 leto user posted image

Glede marchmelovov od zadnjič, jih imajo v Leclercu. Tam na policah pri bonbonih in prov piše marchmelov gor.Tako da ni za falit. Danes probam un recept in sporočim.

Ima pa Leclerc ful izbire. Mislim, tko da hočeš kakšne sestavine, ki niso ravno običajne se pomoje vse dobi. Drugače je pa pri kruhu treba vzeti iz enga avtomata številko, potem si pa po številki navrsti. Drugače ti ne more dat kruha prodajalka. Hehe sem prvič vidla to.

Grem na lov za enimi japankami, če so na netu kje, ker v trgovini ni prave barve....

Lp
K

www.fitnosecka.si
Vadba za nosečnice in poporodna vadba.

20.11.2008 smo dobili prvega sončka,
26.5.2010 pa je na svet prijokal drugi.

Neposredna povezava do sporočila: 1408
13.5.2010 7:34:38   
onur
Dobro jutro in hvala za kavico.

Drugače je pa pri kruhu treba vzeti iz enga avtomata številko, potem si pa po številki navrsti. Drugače ti ne more dat kruha prodajalka. Hehe sem prvič vidla to.

Jaz sem na to navajena, ker če gremo na Opčine je tako pri zelenjavi in kruhu ter salamah in potem čakaš kot nor.

Drugač pa včeraj smo še s tamalo povno konje gledat, ni bilo izbire. Sem jo napokala v ruzak in smo odkorakale (smo imeli cel popoldan sonček). Za domov pa smo se ustavile na njivi pri možeku in tastu, ker sta postavljala mrežo za grah, potem je pa tam cepetala po travniku. V vrtcu je bilo v redu. So bili zunaj, ker ni bilo dežja. Pa možek je rekel, da ko jo je prišel iskat, je sedela za mizo in sama jedla jogurt. user posted image user posted image user posted image user posted image  Doma pa ne. Dene kakšno žlico sama v usta, pol pa se začnejo vragolije z žlico.

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
13.5.2010 8:08:43   
mojsoncek
Hello punce!

Hvala za cestitke... in seveda, hvala za kafe user posted image .

Pa sem docakala dva dni dopusta user posted image . Danes pospravljam, jutri pa grem v LJ po opravkih (nabava za sobotni piknik, notar, babji cvek). V soboto pa nas caka grande festa... povabljenih je namrec 50 ljudi user posted image . Upam, da bo vsaj priblizno solidno vreme, ker ce bomo vsi notri, ne vem kam se bomo dali user posted image .

Andromeda - super, da je Dario bolje! In kot je rekla katja... cez eno uho not in cez drugo ven.

katja, ti si pa kar privosci likanje kavca.

onur - super za Petjo da sama je v vrtcu. Nasemu gre ze tudi dobro, je pa tako trmast, da bo raje lacen, kot da bi pustil, da ga kdo futra.

Ja nic, najbolje, da se kar lotim pospravljanja, ker bo en dva tri ura tri... vas pridem se vmes kaj pocekirat...

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
13.5.2010 9:10:43   
onur
povabljenih je namrec 50 ljudi

To je pa že kot ohcet. user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1411
13.5.2010 9:24:28   
mojsoncek
IZVIRNO SPOROČILO: onur

To je pa že kot ohcet. user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

jp user posted image ... ampak raje opravim vse naenkrat, kot pa da tri vikende zaporedoma rihtam vse od zacetka

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
13.5.2010 9:39:26   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: _katja_

Tale tvoja tašča je res en velik babji vrag user posted image Čez eno uho notri, čez drugega ven user posted image

Saj tako tudi gre ponavadi, če pa ni ravno moj dan, gre pa čez obe ušesi notri in skozi usta ven user posted image Ma najbolj me je razkurilo, ko je vedno tako navijala za vnuka (oz. bolje rečeno - vnukinjo!), pa sva ji z možem govorila, da imam namen najprej fax spedenat (ki ga pač še nisem), ona pa vedno trobila, češ, saj mož dovollj zasluži, fax bom pa že naredila tudi, ko bom imela otroka. Pol pa tako špika user posted image Sej sem že vajena, pa tudi mož je obveščen, kaj se dogaja...se skušam izogibat, da nisem sama z njo v prostoru, ker če je še kdo zraven, ponavadi ne govori takih user posted image
Eh, pustimo to mojo taščo, ko je pa toliko prijetnejših stvari v življenju user posted image

mojsoncek - to bo pa res velika fešta, upam, da vam bo vreme naklonjeno, čeprav je ravno za soboto katastrofalna napoved. Sicer pa je sedaj lepo vreme "zadet" skoraj tako, kot sedmico na lotu user posted image

Tudi jaz sem šla včeraj popoldne v šoping, v Kranju je veliko trgovin in mi ni blo treba v Ljubljano se odpeljat, no, pa vendar izbira je, samo vse s kratkimi rokavi. Iskala sem namreč nekaj bolj fletnega zase in za Daria, ker gremo v nedeljo na en krst in glede na vreme ne bojo ravno poletne temperature...v C&A nič! H&M tudi nič pametnega, iskala sem namreč ene hlače in jopo za Daria, pa so imeli v H&M jopo z motivom mrtvaške lobanje user posted image Potem sem v eni francoski otroški trgovini dobila ene frajerske kavbojke in jopo, tako, da je problem rešen. user posted image

Nič, si grem še en kofe skuhat, pptem grem pa malo posesat, Dario mi bo pa seveda malo pomagal user posted image

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
13.5.2010 10:39:23   
mojsoncek
Kuhinja, jedilnica in dnevna se svetijo. Pa sesalec sem oprala, ker so bili filtri in posoda ze cisto zapacani in ni skoraj nic vec vlekel. TrenutnosSem si vzela eno pavzo za kafe, potem pa se kopalnici in soba za goste (jih bo v soboto ene par prespalo, pa moram vso saro, ki se tam nabira pospravit). Potem je pa za danes to to. No, ce bo se kaj casa, bom pa se cunje od mladincev malo porihtala.

mojsoncek - to bo pa res velika fešta, upam, da vam bo vreme naklonjeno, čeprav je ravno za soboto katastrofalna napoved. Sicer pa je sedaj lepo vreme "zadet" skoraj tako, kot sedmico na lotu user posted image

Ja za soboto je res napovedano katastrofalno vreme. Ampak mi se ne damo user posted image . Sem danes malo natuhtala kako bomo zadevo izpeljali, tako da ne bo sile.

H&M in lobanje - jih imajo "na tapeti" ze ene tri leta, pa se meni ne zdijo nic kaj lepe. Sploh pa ne za tako majhne otroke. Ene stvari se zdijo ze kar malo spooky. Se se zivo spomnim ene bunde izpred dveh let (crna bunda z velikimi belimi lobanjami - groza). Ma niti pod tocko razno je ne bi kupila svojim otrokom.

tri stiri zdaj AKCIJA

Neposredna povezava do sporočila: 1414
13.5.2010 10:41:34   
mojsoncek
se nekaj... a mogoce katera ve, ce se kateri od Mullerjev v LJ odpre ze ob osmih?

Neposredna povezava do sporočila: 1415
13.5.2010 12:35:54   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek

se nekaj... a mogoce katera ve, ce se kateri od Mullerjev v LJ odpre ze ob osmih?

Na Čopovi se odpre ob 8.30...zaspanci so! user posted image

http://odpiralnicasi.com/spots/muller-drogerija-ljubljana-copova-12445aba66

Neposredna povezava do sporočila: 1416
13.5.2010 12:41:59   
_katja_

V centru se odpre ob 8.30.

www.fitnosecka.si

Neposredna povezava do sporočila: 1417
13.5.2010 13:55:27   
poli*
Ma tiste lobanje user posted image . Meni se zdijo tudi nekatere risanke mal preveč nasilne za take majhne otroke... mislim ej, se ne znajo spomnit kakšne lepe živalce al pa osebe. Neeee, spake morjo bit notr. Samo, kar se dobro prodaja bodo vedno delali.

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
13.5.2010 16:56:34   
_katja_

IZVIRNO SPOROČILO: onur

To je pa že kot ohcet.  

jp ... ampak raje opravim vse naenkrat, kot pa da tri vikende zaporedoma rihtam vse od zacetka

Se strinjam. Enkrat stisneš pa je ok. Drugač pa vsakič na novo.

Tudi jaz sem šla včeraj popoldne v šoping, v Kranju je veliko trgovin in mi ni blo treba v Ljubljano se odpeljat, no, pa vendar izbira je, samo vse s kratkimi rokavi. Iskala sem namreč nekaj bolj fletnega zase in za Daria, ker gremo v nedeljo na en krst in glede na vreme ne bojo ravno poletne temperature...v C&A nič! H&M tudi nič pametnega, iskala sem namreč ene hlače in jopo za Daria, pa so imeli v H&M jopo z motivom mrtvaške lobanje user posted image Potem sem v eni francoski otroški trgovini dobila ene frajerske kavbojke in jopo, tako, da je problem rešen. user posted image

Ja tele mrtvaške zadeve so očitno ful popularne. Ampak sem tudi jaz mnenja da ne za naše pikce. Zgornji del trenerke oz. bombažno jopico pa tudi jaz že nekaj časa iščem, pa nič pametnega nikjer. Samo kratek rokav je vse. No važno, da si dobila zdaj.

poli*: se strinjam glede risank.

Danes nisem še nič kavča likala. Ga grem zdaj in gledat Na kraju zločina.

Lp
K

www.fitnosecka.si

Neposredna povezava do sporočila: 1419
13.5.2010 16:57:19   
_katja_
Glede Mullerja pa nisem videla, da je že Andromeda napisala... no skratka ob 8.00 nič odprtega user posted image

www.fitnosecka.si

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
13.5.2010 18:20:29   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: _katja_

Glede Mullerja pa nisem videla, da je že Andromeda napisala... no skratka ob 8.00 nič odprtega user posted image

Nič hudega, bolje 2-krat kot nobenkrat user posted image

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
13.5.2010 21:22:08   
mojsoncek
punci, hvala za info... in res je bolje 2x kot nobenkrat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1422
13.5.2010 21:22:51   
onur
Živjo. Ja spet so bili popoldan konjički, ni kaj. user posted image user posted image user posted image user posted image S sprehoda smo šle noter, da malo poje, jaz pa spijem eno kavico. Pa nas je sosed z mamico prišel obiskat. Ko je pa šel, pa Petja v jok. Potem smo šle še malo ven, jaz pometat po klancu, Petja pa je brskala po kamenčkih, vodi in blatu. Pol si pa predstavljajte kakšna je bila. No, ma saj ni bilo tako grozno. Možeka še ni, je šel še do mentorja, ker ma drugi četrtek zagovor diplomske naloge. user posted image user posted image user posted image user posted image

Majice: ja, najdeš svega in svašta.

Risanke: mi gledamo večinoma baby tv. Druge je niti ne potegnejo.

Neposredna povezava do sporočila: 1423
13.5.2010 23:16:02   
Andromeda
Eno ? - Dario je v ponedeljek naročen na cepljenje, pa ne vem ali ga naj prestavim ali ne, da ne hodimo brezveze, ker je imel pač vročino...zdaj le še šmrka oz. mu občasno se iz noska pocedi, sicer pa je v redu?

Nočko!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
14.5.2010 7:07:13   
_katja_

Eno ? - Dario je v ponedeljek naročen na cepljenje, pa ne vem ali ga naj prestavim ali ne, da ne hodimo brezveze, ker je imel pač vročino...zdaj le še šmrka oz. mu občasno se iz noska pocedi, sicer pa je v redu?

Nočko!

Pokliči danes k dohtarju in vprašaj.

www.fitnosecka.si

Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?