Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
vloga za znižano plačilo vrtca 11.11.2009 11:28:45
miska2004
Pozdravljene, prosila bi za pomoč glede tele vloge za znižano plačilo vrtca, sem malo zmedena
Rubrika IV. Družinski člani: - ali se vpiše vse ostale družinske člane, otroka, za katerega se oddaja vloga za znižano plačilo vrtca, pa ne? - ali pod podatke o statusu vpišete ime podjetja, kjer sta s partnerjem zaposlena? V navodilih piše, da ja, ampak je to potrebno vpisat v rubriko V., pa zdaj nisem ziher.
Rubrika V. Zaposlitev staršev: jaz sem na porodniški od aprila letos, verjetno vseeno označim, da sem v delovnem razmerju nepretrgoma vseh 12 mesecev, saj se delovno razmerje ni prekinilo zaradi tega?!
Rubrika VI. Posebne socialne razmere: verjetno tu ne paše porodniško nadomestilo, ampak samo razne preživnine in socialne pomoči?!
RE: vloga za znižano plačilo vrtca 11.11.2009 11:53:19
Luni
IZVIRNO SPOROČILO: miska2004
Pozdravljene, prosila bi za pomoč glede tele vloge za znižano plačilo vrtca, sem malo zmedena
Rubrika IV. Družinski člani: - ali se vpiše vse ostale družinske člane, otroka, za katerega se oddaja vloga za znižano plačilo vrtca, pa ne? vpišeš vse, tudi tistega, za katerega se vloga oddaja! - ali pod podatke o statusu vpišete ime podjetja, kjer sta s partnerjem zaposlena? V navodilih piše, da ja, ampak je to potrebno vpisat v rubriko V., pa zdaj nisem ziher. vpišeš
Rubrika V. Zaposlitev staršev: jaz sem na porodniški od aprila letos, verjetno vseeno označim, da sem v delovnem razmerju nepretrgoma vseh 12 mesecev, saj se delovno razmerje ni prekinilo zaradi tega?! prav imaš, ni se prekinilo, ti si še vedno v delovnem razmerju
Rubrika VI. Posebne socialne razmere: verjetno tu ne paše porodniško nadomestilo, ampak samo razne preživnine in socialne pomoči?! tako je, porodniška se ti šteje v dohodninsko osnovo!
RE: vloga za znižano plačilo vrtca 24.11.2009 10:47:42
žabic@
Imam vprašanje glede točke VII. 7.:vrednostni papirji.... A sem spada tudi naložbeno življenjsko varčevanje v skladih. A ste to vpisali ali ne, tisti, ki varčujete na ta način?
RE: vloga za znižano plačilo vrtca 24.11.2009 13:25:50
Luni
IZVIRNO SPOROČILO: žabic@
Imam vprašanje glede točke VII. 7.:vrednostni papirji.... A sem spada tudi naložbeno življenjsko varčevanje v skladih. A ste to vpisali ali ne, tisti, ki varčujete na ta način?