Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

sam se pa od včer zvečer kaže neka krv, ki je na hlačah ni, le ko grem na wc je na papirju. in ni take barve kot
ampak kot čista krv..
. Tudi sama sem močno pod pritiskom.Danes se mi je zgodilo da sem zagledala s sluzjo pomešana rdečo kri. Sem že diplomirala iz vsega tega,kar se mi dogaja. Mojmu sploh ne upam povedati kaj se dogaja,zato moram deliti z nekom to neučakanost.Dva dni in tri dni nazaj mi je test pokazal rahlo
,sedaj pa nenavaden krvavi madež. Sem zelo utrujena,imam glavobole,boleče prsi,napihnjen trebuh,občasne slabosti in še bi lahko naštevala. Sem pa naredila test,ki se kupi v dm,najcenejšega. Uzela sem tudi cb vendar mi ni pokazal
...V levem jajcniku me zacne boleti in skeleti,,,res cudno...Nevem kdaj bi naj naredila test...
.....
...Sem bila v lekarni kupila test in ga naredila in rezultat: negativen,ceprau je druga crtica vidna tako zelo malo da jo vidis res na svetlobi drugace ne
...In kaj naj to pomeni?
...A tudi ti cakas na