Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Glej načeloma imata 1000 eur priliva, kar ni malo. To mislim v stilu, če sta dva zaposlena in imana npr. vsak po 800 plače (torej 1600 skupi) zraven pa še 500 eur kredita + vse položnice (ki so cca vsaj 200 eur na mesec)... torej jima na koncu ostane 900 na mesec. Torej manj kot vama, ko pa dela samo tvoj mož... Vsekakor pa se moraš sama odločit glede na svoje želje. Malo je treba razuma zraven, preveč filozofiranja in planiranja pa škodi, ker narav pol vedno naredi "po svoje",
mi zamuja že 4 dni. Ponavadi jo imam redno na 31-32 dni. Do danes pa ni še znakov, da bo prišla...razen, da imam skoz občutek, kot da mi je že pritekla, ko pa grem na wc je pa še vse ok. Službo imam do konc januarja - mogoče se bo dalo še kaj podaljšat - srčno upam. Toda kaj lahko storim, če zagledam
, glede moje službe? Testa še nisem šla delat, raje še malo odlašam
. Verjetno mi pa ne bo več dolgo dala radovednost miru, in ga bom še ta teden kupila. Pri kateri kaj novega??