Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: žal mi je, ampak spet fejsbuk 18.11.2009 22:47:24
|
|
|
|
zmajaz
|
To je po mojem izbrisan uporabnik.
|
|
|
|
|
RE: žal mi je, ampak spet fejsbuk 18.11.2009 22:50:22
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz To je po mojem izbrisan uporabnik. ampak, če pa dnevno komentira
|
|
|
RE: žal mi je, ampak spet fejsbuk 18.11.2009 22:57:14
|
|
|
|
Ribica **
|
Skrit je ... V profilu imas te nastavitve oz. gor v settings.
|
|
|
|
|
RE: žal mi je, ampak spet fejsbuk 18.11.2009 23:02:35
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ribica RR Skrit je ... V profilu imas te nastavitve oz. gor v settings. mogoče veš kaj bi blo treba obkljukat? Meni nič ne rata..
|
|
|
RE: žal mi je, ampak spet fejsbuk 18.11.2009 23:20:50
|
|
|
|
Ribica **
|
settings - privacy settings - privacy potem imas pa posebej za profil - kdo vse lahko vidi tvoj profil, lahko prilagodis tudi za posameznika search - tuki pa obkljukas, a te lahko iskalnik najde, kaj ljudje vidijo pri tvojem profilu itd. Jaz imam vse v ang., saj se bos znasla, ne?
|
|
|
|
|
RE: žal mi je, ampak spet fejsbuk 18.11.2009 23:33:32
|
|
|
|
TomTaylor
|
hvala Ribica! >Uspelo
|
|
|
RE: žal mi je, ampak spet fejsbuk 19.11.2009 20:54:26
|
|
|
|
Ribica **
|
Prosim.
|
|
|
|
|
RE: žal mi je, ampak spet fejsbuk 19.11.2009 20:55:34
|
|
|
|
blaža
|
še jaz neki vprašam. Kako pa gor daš tisto, ko je ikonca iz you tube, pa kak komad?
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuKako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Zakaj bi moral biti otrok v postelji ob de...Če malček ostane pozno pokonci, je vse zmedeno. Ni vseeno, ali gre otrok spat okoli devete ure ali ko mu paše.
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Cista.
пеперутка16
Ste imeli med nosečnostjo veliko/e cisto/e na jajčniku in kaj se je z njo/njimi zgodilo?