Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Predolgo pa spet ne, tak kot sem jaz to našo Enjo nosila še cel teden čez rok.

... naj raje se ulije dež ali burja in naj razpiha tole meglo porččččččč, ker sem jo štufaaa, ker je prav depresivno razpoloženje
Slabo slišim na desno uho
), za svoj rojstni dan!!
!
) in sem ga ponoči namazala Zoji, da ni vedla. Zjutraj ji ni bilo nič jasno, ene tri minute si je roke umivala, šele v avtu je planila v jok, da prstki niso več dobri. Pa sem jo mal nahecala, da so se pokvarili, ker jih je preveč bolelo, ker jih je tolk cuzala in potem sem ji boljubila tisto barbiko z morskim repom, da če se bo potrudila in ne bo cuzala 1 teden, jo dobi. Seveda sem ji ponoč mazala, je bila pogumna in se držala dogovora in dobila barbiko. Po 10 dneh se je navadila okusa, ampak sva bili zmnejeni, da ji barbiko vzamem in dam eni drugi punčki, če bo začela nazaj psrt cuzat. In nekako počasi premagujeva to potrebno po cuzanju. ponoči ga seveda podzavestno nese v usta, to bom tud morala nekak rešit, ampka za čez dan se pa kar boriva in nama zaenkrat uspeva. Ker čim ji omenim, da bo šla barbika k Niki, je mir.
imate neke VIP obiske! Poročaj malo!