Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Slika, da se kar stopiš... 20.11.2009 9:14:55
|
|
|
|
mika
|
Jaz sem tako nora na otroške podplatke, da je joj.....moji pupi jih vsako jutro lubčkam...njene dišečke...pa bo kmalu 5 let stara ...prej ko pa je bila še dojenček....ajoj, sem komaj nos odlepila s podplatkov
< Sporočilo je popravil mika -- 20.11.2009 9:16:12 >
|
|
|
|
|
RE: Slika, da se kar stopiš... 20.11.2009 9:23:21
|
|
|
|
pety78
|
Mika, jaz isto. Pa ti mali prstki.....Jooooj!
|
|
RE: Slika, da se kar stopiš... 20.11.2009 9:28:04
|
|
|
|
Šaki
|
IZVIRNO SPOROČILO: mika Jaz sem tako nora na otroške podplatke, da je joj.....moji pupi jih vsako jutro lubčkam...njene dišečke...pa bo kmalu 5 let stara ...prej ko pa je bila še dojenček....ajoj, sem komaj nos odlepila s podplatkov ne govori jz sem zasvojena..dobr da mam mahnejga otorčka me moj že nekam čudno gleda včasih----uf
|
|
|
RE: Slika, da se kar stopiš... 20.11.2009 9:28:08
|
|
|
|
kristinaj
|
lepa slikica... in se pridružujem komentarjem na nožke, podplake... tudi jaz jih mojim ljubčkam, žgečkam, piham....
|
|
 | Stran: [1] |
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.