|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice najstnic....vprašanje!!
24.11.2009 20:43:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

Bmwjka:Jast ti pa takole povem, moj dela kot trener in trenira fante stare od 10-13let. To so tako ne vzgojeni kot da ne bi imeli staršev, če si upajo  v šoli in na treningih vse rečt vodju skupine se jast vprašam kaj te "mulci" počnejo doma. S tem da nekatere mame ko pride do problema in je recimo na treningu izločen in mora sedeti na klopi ker drugače se ne da delat, to zagovarjajo s tem da so pač v poberteti da bo minilo.
Jast menim da bi morali sodobni starši veliko več časa posvetiti vzgoji otroka.
Se pa strinjam tudi v tem s teboj da mora tvoja hči doma kaj narediti.


ja lej včasih že res malo dvomim da delam prav...vsi mi pravijo da preveč zahtevam od nje...
mogoče res ampak kdo je mene vprašal ko sem bila majhna(pa ne da odpiram staro..) in mogoče ji niti ne bi dala zadolžitev da svoje cunje sama lika,če ne bi v enem obdobju bile njene cunje katastrofa,razmetane vedn cel kup za oprat...pa sem rekla da vidim kako bo to zgledalo če bo svoje sama poštimala...in se je obneslo!imeli sva nekaj časa krizo in sem kazala zlaganje in likanje po 1000krat ampak danes....mislim da sva uspele!
njene cunje so urejene,vsako nedeljo vrže vse iz omare in zlaga....prav vesela sem ko jo vidim!
s tem je začela tudi pazit na ostale stvari!
malo pa je tako pripomogla k mojim opravilom,saj se mi je nabralo vedn preveč in že na koncu nisem sfolgala več!user posted image
me je pa res strah da jo vse to mine ko opazuje svoje vrstnike in starejše ki se tako obnašajo...
trenutno kaže zanimanje za pečenje peciva....in prejšnji teden so piškoti bili res malo trdi ampak.....trudila se je in to me veseli saj imajo letos kuhanje v šoli!
od prijateljice punca pa si še mleko ne "zna"(ali noče) zagret...mislim.....


(odgovor članu Kliki)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...
BLOG: Pitje vode in lulanje med poukom
Te med odmorom ne tišči lulat in te je pritisnilo sredi pouka? Boš moral počakati do naslednjega odmora. V mojem svetu j...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?