Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa ojla odkar sva bla v bolnici je možek čisto v gospodinjstvo padel, pomiva, pere, čisti kuhinjo, zjutraj me pusti spat do 11... kuha (pizza, golaž, pečenka)... ojeaaa. se bi človek kar navadil, imam možek hotel očitno moram mojega poslati k vam, da se malce spet navadi ... metuljček: ojej, sočustvujem. sama sem imela po porodu 6 mesecev probleme s tem in mislim, da so to najhujše bolečine v življenju poelg poroda (in zobozdravnika )... velikooooo pij, pa veliko vlaknin (sadje, žitarice, zelenjava). prosim ne dopusti, da se vse še poslabša, ker ko se enkrat potrgaš, ni poti nazaj, tisto pa res boli (prime te krč po vsakem dvajanju in drži do 8 ur, vmes pa zvezde vidiš)... če boš pridna, se bo v parih dneh poboljšalo. drugače pa sirup (sem pozabila ime, ti javim-- ni odvajalo, telo se ne navadi nanj, zelo pa olajša odvajanje) najbrž misliš Portalak ali nekaj takega ... ne vem, če je to fajn, menda se telo hitro navadi. Klistir zelo pomaga, ampak do sedaj še nobeni ta ideja ni bila všeč. Je pa ornk učinkovito