metuljcek321
|
Hej! IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Metuljčica: kako je v službi po bolniški? Thanks for asking, bilo je prekrasno, tolk sem pogrešala vse skupaj, ej ... otroke, sodelavce, ustaljeni ritem ... ma, res se ni za pritoževat. Tud Anja je bila prava carica marica, vzgojiteljica je rekla, da je bila prava zvezda - sama se je vsedla na stolček, pojedla celo kosilo, se igrala, smejala, čeblajla, ful ji je dogajalo, doma pa tud akcija na polno, potem sta šla z še k P na odvzem brisa in je negativno Zaspala je pa včeraj in danes enkratno, brez pritoževanja, dobra stara Anja. Ah, ja, it's good to be back Ve ste v redu? Malčki so dobro zaštartali? Kaj pa ve, mamice? populis, si me nasmejala, midve sva očitno res ornk čustveni punci - saj veš, že ko govoriva po telefonu, mal pojokava, kaj šele ko gre zares mojček, daj vprašaj, če je G kam "odplaval", ja. nebolgasnica, je Ana bolje? To je pa res čudno, da je vedno po tistih obiskih juhuhu bruhuhu. Je potem blo danes cel dan OK? flower, kje boš zaposlena? Mi je mal ušlo iz spomina ... update me, please. Luka, are you OK? hvala še za dodatne čestitke ... ja, tolk jih pa še nobeno leto nisem prejela ... so mi dale kar dodaten zalet in energijo, priznam ... merci beaucoup, ladies! Se počutim kar mal mlajšo - he, he. In ja, 3jemi, zdaj pa ne bo več hec obračat številk ... zdaj še gre, potem mi je pa odklenkal joj, zimska, pa ne, nooooo! Ubošček tvoj mali. Kaj ga to napada. C'mon, hitr vstran vsi bacili, virusi in podobne zgage ... šcccc, šccc, šcccc ... kako se pa drži? Je pogumen? Je? Kaj več počiva? Poljubček na desno lice od Anje ... mwa ... mojček, se je frajlica umirila glede pljuvanja? I certainly hope so. Poročaj, kako mala miss. populis, si kar predstavljam malo Laro, kako šibne med prijateljčke v vrtcu - ona je res tak družaben otrok, to mora uživat, ej. Naši se je zadnjič tako mudilo, da je švignila enemu drugemu očkatu med nogami, ko je le-ta oddajal svojega sinkota (& ni bil tko naspidiran kot naša malečka). džanika, lepo brat, da je Jan bolje. Kako si kaj ti? Buši raste? Kako daleč si že? rebeca, že jutri bo boljše, boč videla. Mogoče tempiraj tako, da pridete točno za zajtrk, da bo Tariq šibal jest & malo pozabil nate. Kako ste pa danes prišli? Kasneje? Uho - nič kaj fajn ne zveni, ampak imaš pa izgovor, če česa ne slišiš. Umpa, jaz sem totalni aberveznik, kar se tiče samozaposlitve in teh fint - ne vem nič kaj o tem, ti bodo druge punce svetovale, ene res obvladajo segedin - ej, naša je pa pred dvema dnevoma jedla repo in krompir - ko velika. Ma, sem bla srečna kot radio Res se ji je fajn odprlo & se ji je povrnil apetit na polno - yes, yes, yes Majuška, dan pri šefu? Hm, hm, a tko čist službeno or is there anything we don't know? hruškica, we want the pics, we want the pics populis, a ti normalno nalaga slikce na FB? Meni je zadnjič skoz ven metalo, tko da nisem mogla dat vsega gor & so se mi kar mal živčki skravžljali ... grrrr ... sneg je, glej zunaj sneg je in midva bova vstala pred šesto, da si skidava dvorišče & lahko odrineva v službo ... imam preduro ob 7.10, pa še sestrično peljem na bus, je na mini mini počitnicah, bejba moja ... grem prečekirat njen mobi - marička, tale naša študentarija, kakšne nobel zadevščine imajo - blagor jim