glugluglu
|
oj, HD, ful dobra sobica nika9, se te spomnim klarazan pozdravljena neboglasnica, jaz sem danes iskala kombinezon za Tiana v BTC-ju, v sport2000-NIČ, gigasport-NIČ, hervis_NIČ, niti enega pod 104 št. NIKJER, (BTW so pa v Hervisu BTC City smučarske rokavice za naše male) Pogledala sem še celo v S. Oliverju in Iani, kjer imajo znižanje pa NIČ. V Iani so imeli kombinezone št. za 6 mesecev in 9 mesecev, to sem pa lansko leto iskala potem sem ga pa NAŠLA v ta malem Baby centru v hali A , 2 sta bila samo še 92 št.. , na prvi pogled nič posebnega, ampak ko je oblekel danes, ker smo šli v sneg pa je ok, kar lušten in kvaliteteten, cena 23 EUR (s 50% popustom). Velikost za tvojo Ano je pa najbrž tudi bila. Mogoče bo imel še kaj Hervis na Viču v Intersparu, tam sem jih videla pred novim letom, ampak, ker so bili nekateri kar dragi, in, ker sem mislila, da bojo še stare hlače ok nisem vzela. sistematski za 1,5 let in cepljenje imava v četrtek 7.1., jaz se vedno sama naročim. umpalumpa meni so pa pri naši P rekli, da se je potrebno cepiti točno 1 leto po tistem ta tretjem cepljenju ko so bili stari 6, 7 . mesecev. To cepljenje (DiTePer) nima veze s tistim pri enem letu, ki je za mumps, ošpice in rdečke.. Samo to je res čudno, spet eni tako govorijo drugi drugače.
|