3jeMi
|
uf, pa sem okol... ... še dobro, da pišete, ker, če bi vas morala poslušat, vas ne bi slišala nič... imam od pihanja nosu ušesa zamašena kaj naj rečem... tašča je vedno tašča, redkokatera je za kej... ... midva Lovra tašči itak ne dajeva v varstvo, ker še sama sebe komaj v red spravi (moj je že v štartu rekel, da hodimo k njej samo na obisk)... moja mami je pa fajn, 6 vnukinj je gor spravila, bo pa še ta 7. ... vnuka... samo ta bo pa razvajenček... glede hrane sama ve, da ko je kosilo je kosilo in pika, nič afne guncat, itak mali vedno poje kar mu skuha... pa jaz vedno Lovru rečem: Moja mama najboljše kuha, a ne, ker tvoja še ni tako špica kuharica. ... se pa seveda tudi pockrlja s kakšno sladkarijo... imata pa novo foro, kadar se babi in dedi spravita pit kavico, mora tudi Lovro pit "kavico" (to si je sam zmislil), se vsi trije vsedejo za mizo in pijejo "kavico", no Lovro dobi kakav v šalčki za kavo in čeblja poleg, kot ta velik ... ob dobri kavi paše dobr čvek, a ne... ... Lovro pa že tako ni ne vem kako ješča živalca... meni se zdi, da ogromno poje, ampak kakor berem, zgleda poje zelo malo, gre pa vse sproti iz njega, ma ga še vedno previjam kot dojenčka, vsaj trikrat na dan se pokakak, tako po malo, kakor tudi je po malo... ima le 10,6 kg in cca 85 cm... kopanje... jaz sem mu kupila nedrsečo podlogo za v banjo in valda, da stoji in mašira gor pa dol, pa igrače sem in tja, pa malo šampončke pošlihta... na tla se mi vleže oz. usede samo takrat, ko mu rečem, da je treba it ven... zimska... lepa debeluška si aja, moj nasvet glede vrtca... bodita ta teden še doma, če se ti le da... a sta še na ventolinu?... naj si res opomore... razmetavanje... a morem kaj napisat?... ... recimo, da je polovica barvic že/še pod kavčom (ko bodo vse, jih bom pa ven spravila), verjetno bi se najdla tudi kakšna lego kocka... najlepše se riše po stenah in tudi na tleh... ma, ja, saj, če mu rečem, da je treba pospavit, se kar loti dela za sekundo ali dve, potem ga pa mine...
|