metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Naš pa noče hodit, saj sem si sama kriva, ker sem ga preveč nosil ali pa v vozičku vozila, samo že odčetka ni hotel rokice dat, ampak je hodil sam. In potem, če sva hotela sploh kam prit, sem ga nesla. No in sedaj imamo dretje v naselju, ko grozna mama vztraja, da hodi od avta do doma. In potem je danes za nameček, pade in ker je nosil Dipsi v rokah, se ni ujel in čofnil direkt na nos in zobe. je takoj začel krvaveti, sem mu hitro zobke pogledala, pa so vsi OK, tako da sem mu kar malo snega na žnable dala. Ampak, je pa dosegel svoje, sem ga nesla domov Metuljček - namesto post it-ov si lepo kupi filofax. Jaz si moram ravno nove vložne liste kupit za 2010 - ja, malo sem pozna ad 1: ja, revček, ti ... da ga je Dipsi tolk zmedla in se ni utegnil ujet, k ga (jo?) je branil, da se ne bi poškdoval/-a. Vidiš, to pa je altruizem/razdajanje za druge. Upam, da ni hujšega in se je rana že zacelila. ad 2: ja, saj imam tak lep blok, kjer je notri redovalnica, pred tem pa tedenski koledarčki & imam to vedno vse popisano, pa še v mobilcu opominke, da se kar kreše ... potem pa še teli post-iti --> men so zakon, res.