glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 IZVIRNO SPOROČILO: flower IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 flower, kako je bilo danes? bolje. Ampak so iber žleht.. sem mogla poseči po vzgojnih ukrepih - sedenje na stolčku v kotu. ojoj skor tko kot v starih časih samo takrat so mogli stat pa je blo potem boljše? no ja.. sam tekali bi po igralnici, to pa baje ne smem pustit sploh, ker si lahko kaj naredijo.. tak da se tiste pol ure kaj sem sama samo derem in jih opominjam, da naj ne tekajo, kaj smo se dogovorili, da bodo šli na stolček, če ne bodo ubogali.. samo so pa 4 taki patroni, fantje, ki me direkt j**** u glavo. hiperaktivni, žleht.. katastrofa.. vsi ostali so ok, ubogajo, poslušajo.. itak jij tudi vzgojiteljica kar naprej kaznuje, vsak dan kdo sedi na stolu, je sam.. a zgleda pomaga nič. pa se jih ne da zanimirat s kakšno stvarjo, karkoli, ne vem nekaj si zmisliš, kar imajo radi, da grejo počet, ali daš glasbo, ali se greste naša četica koraka pa v vrsti vsi maširajo, kakšne skupinske igrice, ali naj vsak nekaj naredi, pa se jim reče v tem smislu: a si ti dovolj močan, da lahko narediš.....(in seveda bojo vsi dovolj močni, da nekaj naredijo ), ali res nič nočejo sodelovati?
|