metuljcek321
|
flower, vau, a take bragolije počnejo pri 4-ih letih? Saj ne vem, a bi se jokala al smejala rebeca, boš vidla, da bo Traiq kmalu bolje. Iraya je že prava carica marica, še bratec ozdravi, potem pa kmal ne bosta hotla domov iz vrtca, ti rečem. Lupčka! populis, uživajta in se nasmučajta za nazaj in za naprej nanka, ne pretiravaj v službi. Naj ti še kdo priskoči na pomoč. Majuška, nocoj te še čakajo službene reči? Bljak, fuj in fej. Jaz sem že v sredo naredila za cel teden, baje TA TEDEN pride ravnateljica na hospitacije k anglistom (nekaj tednov nazaj ji je uspelo priti le k eni od štirih & se je najavila ponovno) ... sodelavec je na bolniški (pa ne zaradi tega ), midve s še eno sodelavko pa čakava, čakava in čakava ... obviously bova imeli obisk tomorrow ... ouje ... Jutri grem tudi jaz hospitirat k moji sodelavki anglistki-pripravnici (ki sem ji mentorica) - ima nastop. Vse sva šli skozi, jo je strah 100/uro, ampak jaz mislim, da bo šlo. Mora gret neboglasnica - kje si, kaj dogaja, nič kaj se ne javljaš več. Almera, lepo brat, da se imaš prav fajn. hvala za ideje za škorenjce ... za vikend že imam nekaj idej, kam me bo zanesla pot. zimska, nekam resno se ti že pripravljaš na porod. A se ti zdi, da te bo kaj prej presenetil sine al kako? Vid? NIk? Mal še kar bodi z nami, prav? Kako se pa počutiš? Si že zelo okorela al še muvaš kolikor toliko normalno? Imaš zdaj že pogodteje preglede? Ctg-je začneš kdaj? Glih včeraj je bla v šoli sodelavka, ki ima rok sredi februarja (šprtnica) - ej, samo buhija ima, to je pa to. Faca, totalna. Tko vitalna, da samo gledaš. Počuti se prima, komot bi nosila še ene 2 meseca bejbija naokoli. Ne moreš verjet, res. Blagor ji, k gre vse tko fajn. No, po drugi strani pa obstajajo tud bolj žalostne zgodbe - prejle sem po telefonu čvekala s sošolko iz srednje šole, ki je bila na umetni oploditvi že ohohoj-krat - vse skupaj je imela transfer že 35x! Za prvega otročka je imela 10 punkcij (!!!!) - rodila deklico, ki je zdaj stara 2 leti in pol, za drugega zdaj že 7 punkcij, a se še ni prijelo. Počasi obupuje in z možem končujta s poskušanjem. Psihično in fizično je vse skupaj SEVEDA izredno obremenjujoče. Si ne predstavljam, kako je, če greš tolikokrat čez to. Grozljivka, grozljivka, grozljivka. In kar mesec za mesecem. Tudi totalno nehumano od dohtarjev-zasebnikov, ki pobašejo keš & si lepo takoj na vrsti, telo pa trpi 100 na uro - vsi ti hormoni, neuspeli poskusi - to je tak šok, da se prav sprašujem, kakšne dolgoročne posledice to lahko pusti na človeku ... grizenje - OMG, je že aktualno al kaj? Ubogi julijčki, da so žrtve takih ugrizov ... jaz srčno upam, da se izognemo malim kanibalom. Jih je baje danes ornk luna trkala & je blo blazno dinamično v skupinici v vrtcu, ampak grizenja vzgojiteljica ni omenjala ... trkam, trkam ... se pa nekateri tepejo, cufajo, tolčejo, tko da dolgčas ni ... dinamika zagotovljena ...