glugluglu
|
metuljcek, ja smola, pa še čas je zoprn, ma ti bogica, DRŽI se praznovanja: bomo doma, letos smo božično večerjo pri mojih starših prestavili na kosilo naslednji dan tako, da bomo na božični večer sami doma. Po kosilu nas pa mami časti obisk jame Pekel, kjer so baje ene jaslice in po tem gremo še na kuhan vinček v Savinjsko dolino k tašči od mojega brata. Pestro, če bomo le zdravi vsi. Za novo leto bomo tudi doma in bo pri nas žurka, zraven bodo še 3 družine . Novoletna večerja bo tako, da smo nekako dogovorjeni, da midva priskrbiva za glavno jed, ki bo odvisna od časa, lahko bo samo narezek, (ziher bo pršut, ker ga že imava) ostali pa ostalo, kakšno solato (francoska solata bo ziher), sladico,...ne bi pa nič komplicirali. darila: za starejše nič pretresljivega, enako kot ste napisale, domače zadeve, nekaj malega. Mi imamo domače olivno olje, šnops, mogoče naredim še kakšno medico, ker jo moram še za službo narediti, imamo v sredo spet zabavo. Tian dobi od naju lego kocke duplo, za Nino in Marka še ne vem??!! Imata čudne želje, pa ne vem kako bi to skoordinirali. Drugače je pa slabi teden časa in jaz v bistvu nimam še NOBENEGA darila. No danes sem ravno še zavijala darila in pripravljala šale za 50 letnico, ki jo imamo jutri, tako, da potem se pa osredotočim na Novo leto oz. Božič. Pa danes smo še do konca okrasiia smrekco z dodatnimi okraski, okrasili še dnevno sobo in kuhinjo, je že kar kičasto vse skupaj, samo Tianu se pa ful dopade . neboglasnica, pri nas je imel pa Jan koncert 5. 12., pravi čudež, da je sem prišel (no jaz nisem šla na koncert).
|