glugluglu
|
Lejla, čestitke!!!!! joj metuljcek , sploh si ne predstavljam ilatic, težko je drugim govoriti, ker ne moremo tako dobro poznati zadeve kot tisti ki so ti bližje. Jaz bi seveda tako ravnala kot pravi rebeca in ostale, najprej svetovalec in poskušala rešiti kar se da. Včasih so razlog za težave res samo bedasti nepsorazumi, ki se nabirajo in nabirajo, potem jih pa spremlja še slaba komunikacija, saj ni časa v tem napetem svetu, kjer se nas stalno spremljajo neke stresne situacije. (No drugače je, če je pa vmes kakšno fizično, verbalno nadlegovanje je pa itak zame takole:stran čimdlje in čimprej) Jaz samo vem, da, če bi se meni zgodilo, da me dragi utesnuje, da mi je lepše brez njega kot z njim (pa jaz odsotnost okusim vsake dva meseca ko kam gre), sploh, če bi najin slab odnos vplival na otroke, bi enako razmišljala, ampak najprej bi seveda poskušala rešit zadeve na vse možne variante. Dokler ni nekdo v taki situaciji je težko karkoli govorit. Vem pa ko bi enkrat imela dost, ko bi me dušilo, ko bi vedela, da trpijo otroci, bi šla na drugo pot življenja. Včasih je škoda časa, otroci pa lahko tudi sedaj čutijo probleme, ločitev je za njih zelo boleča, lahko je pa tudi olajšanje. Ponavadi so zamere z njihove strani, saj se jim pogosto šele kasneje odprejo oči. Evo, na koncu bo odločitev čisto tvoja, verjemi pa, da bo ziher prava! umpa: jaooo (za omarico), drugače pa Luka umetnik, prav paše ilatic, zdaj sem prebrala še drugi in tretji del, ja hitro pademo v to, da delamo samo za druge. Prehitro. Včasih je treba res biti malo egoističen, da se lahko skoz pride, to je tako.To velja zate, bodi še ti egoist, saj vem, da zdaj že veš, ampak vseeno. Na žalost moža res ne boš mogla več spremeniti, on je tak kot je, ti se pa po njegovem sedaj najbrž začela spreminjati, nisi več taka kot prva leta zato pa mu tudi ni prav in težko, da mu kdaj tudi bo. Na koncu je stvar na njemu, zelo dobro mu boš morala predstaviti dejstvo, da si pa sedaj zate končno tudi ti na vrsti, si mama, žena, gospodinja, NISI pa služkinja nikomur, pa če mu je všeč al pa ne. Pa ti kar povej nam, nekam je treba stvari izliti, nekaj boš pa že dobila od naših odgovorov, četudi se ne javljaš pogosto to še nič ne pomeni. Pa ne se več pustit. Aja poznam kakšen primer ko je ženskam končno prekipelo, potem so pa moški govorili, da se jim je malo zmešalo, pa take. Ponavadi sploh ne razumejo, ker ostanejo na istem nivoju. Pazi na to, hitro lahko pride tudi do kakšnega takega zmerjanja. Aja pa še to, nisi ti kriva, da je bil samo on na prvem mestu, da šele sedaj vidiš, sploh ne, tudi on je kriv s svojim egoizmom, lahko bi bil že od začetka drugačen.
|