Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
). Drugi pogoj je, da otrok stanuje v Ljubljani (ker se snema na domu otroka). Za samo snemanje dobi otrok 'nagrado' 100 evrov bruto, v kolikor bi bil izbran za dejansko reklamo, pa 200 evrov bruto. Če je katera zainteresirana, naj mi prosim piše na ZS za več informacij.

Sam ga lahko, je zdravnica priporočila. Nina, ti bom poslala zs.
pri nas je ista zgodba, še tisto malo, ko ne spi, počiva pri meni v naročju. Nogice ga ne držijo dolgo pokonci, je samo pasirano hrano, čim dobi v usta kak košček, zbruha vse, kar je do takrat pojedel
a ni to prva stvar, ki jo preveriš pri bronhiolitisu? Tudi vročino so mu zmerili šele na mojo prošnjo. Inhalacije ventolina... za to pa sploh ne vem, če so že slišali, no. Tako na hitro ga vedno pogleda, malo posluša pljučka in predpiše ventolin. Jana pa pravi, da pri njih vedno najprej preverijo saturacijo in potem dajo inhalacije.
...
je bil pa res revček priklopljen na vse tiste cevke, pa ga poglej zdaj kakšen