Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

(jaz bi bila takoj še kake 3 mesece, če bi mi kdo ponudil) in da boš potem hitro dobila drugo službo.
  (jaz bi bila takoj še kake 3 mesece, če bi mi kdo ponudil) in da boš potem hitro dobila drugo službo. 

Pa bo že,....
 Pa bo že,....  pa zdi se mi,da mu bodo kmalu sledili še drugi, ker se slini kot polž.Drugače pa ga ne mantrajo, pa sedaj ne vem če zaradi ogrlice ali pa je tak korenjak.Bolani še nismo bili nič, le tu pa tam mu malce preteče iz nosa.Je pa kot živo srebro.Občasno, kdaj se spozabi, se spusti in samostojno stoji ka kakšnih 5sekund, potem pa na ritko
  pa zdi se mi,da mu bodo kmalu sledili še drugi, ker se slini kot polž.Drugače pa ga ne mantrajo, pa sedaj ne vem če zaradi ogrlice ali pa je tak korenjak.Bolani še nismo bili nič, le tu pa tam mu malce preteče iz nosa.Je pa kot živo srebro.Občasno, kdaj se spozabi, se spusti in samostojno stoji ka kakšnih 5sekund, potem pa na ritko  

samo je zdaj po kopanju oz. pred spanjem HB ni več mela....
   samo je zdaj po kopanju oz. pred spanjem HB ni več mela.... 

Shodila: 1.1.2010
  Shodila: 1.1.2010   

Zato sem jezna, da mi je lagala, saj pa to ne gre iz njenega žepa.
 Zato sem jezna, da mi je lagala, saj pa to ne gre iz njenega žepa.  
   Pepa
  Pepa  tak da KC čaooo baaaooooo, ne potrebujem vas več
  tak da KC čaooo baaaooooo, ne potrebujem vas več