Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
naš je mel tud prebliske, pa je zdej končno zakapiral, da se pri nas spi vsaj do pol sedmih

...Danes je po nesrečnem naključju bilo tako. Zbudil se je tam okrog 15 minut do 4h, bil lačen ker je zvečer vse zbruhal prden je zaspal. Sem mu šla mleko narest, ga je lepo spil skor celo flaško in potem se mu je čez nekaj časa začelo ful kašljati in je spet bruhal in tako od 5.30 ni več spal...Se je prav prebudil in dol s potle in razgrajat po sobi...Meni je to kot sred noči...mi gre to bruhanje poasči že prav na živce, ker že tako bolj švohotnceno je, pol pa še skor vsak dan bruha (včeraj je npr.2x)...
!
Tut js si želim da bi ble
! Sam kaj ko odkar nimam T,
pride kadar ji paše. Prejšnji ciklus je bil dolg 45 dni (to je največ v vsej mji zgodovini). In danes je 45. dan tega ciklusa, pri meni pa še vedno belina!
Teče beli tok kot za stavo že 3 tedne! Joj, upam da bo to! Čeprav nismo ravno pridno
!
...žal mi je, da te bom morala v modro pobarvat, ker sem te že skoraj v roza...
. ampak sem delala FS duo in glede na vse prebrano, bom jutri naredila še CB in proti večeru javim, kaj je povedal. al bo
al pa
. itak da drzimo pesti.
pol ni panike se mi zdi...
, pa še na "dieti" sem bla - nič cvrtega, čim manj svežega sadja in zelenjave, čimmanj kislega, nič gaziranih pijač - HB da sem lahko dihala
. Upam da bo danes kaj boljše...Zdej sem pozajtrkovala in upam na nereakcijo želodčka...
zamuja dva dni in upam, da je na dopustu za nalsenjih 9 mesecev.