Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

premišljujem na vse drugo samo na faks ne. Danes se že zjutraj od 10ih "učim". Ma ne vem če sem se 2 uri učila
, pa testa, pa ...
(klomifena res nebi, k me čist zj..e, sem čist gotova 1 teden :S
, uživajte vsak trenutek.
. Tko da upam da bo to pomagalo, da zadaneva pravi dan. Čeprav sva bila kar pridna ta mesec a kot kaže ne dovolj. Tko da držim pesti za vse ki še čakate. Ni še konec meseca, tako da je lahko še kaj roza barve za zaključek. Mene pa prosim obarvajte modro.
od mene
potem pa še v petek izpit
res upam da ga ta mesec ne bom vidla ampak zadnje čase nimam sreče, ne v službi, ne na finančnem področju, faksu ... ajoj
10.2. in to je najin drugi krog.
Men je bistveno sam da ga nardim, ocene se mi prav nič ne fučkajo...Tako da sem prav vesela. >Sicer sem imela tak logistično zapleten dan včeraj, vendar se mi je vse izšlo. Zjutraj ob 6.30 sem imela avtobus do LJ, pa mi je ušel spred nosa, pol sem ga lovila z avtom, HB tud ulovila preden je šel na avtocesto...Pršla do LJ ob 8h mela vlak do MB, pet minut kasneje ko je vlak prpelu v MB mela bus do faksa...Nardila izpit, šla z busom do centra mesta v Muller nekaj po nakupih, pol pa nazaj na bus na železniško, en burger popapcat , na vlak in v LJ me je pa možiček pršu izkat, ta mi ni blo treba še tam minut lovit za bus...Hudo...Vmes sem si še gleženj zvilča v MB, takoj ko sem pršla tja gor in šla proti avotbusnem postajališču...Tako da zdaj sedim za računalnikom, z nogo gor na miz ker mi nabija v gležnju!Ampak nič ni važno, sam da mam izpit narejen (ok tud da ni potrebe po kakšnem gipsu, ker kako bi pol na
delali)...
poslovila, tako da zdaj v akcijo
...upamo da pridelamo oktoberčka...
i ga, tako pač je...