Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Sem pa zelo zelo zelo žalostna zaradi službe. Zelo....Obupana in žalostna....In zdej že razmišljam, da se mi porodniška izteka in da bom mogla na staro delovno mesto....Ajoj....
joj, Tanja_, se mi zdi, da nas večino preganja misel, da se bomo vrnile nazaj v službo,... tudi jaz se ne bi rada vrnila nazaj na staro delovno mesto,...
ne zaradi sodelovcev, ker ti so super (sem včeraj ugotovila ponovno), temveč zaradi ostalih stvari (nisem več za delo s strankami, moje delovno mesto se mi zdi kot opravljanje sizifovega dela,... nikamor ne pridem delam pa kot nora eno in isto,... še dvoizmensko delo je,...)
ah,...
so dobili božičnico. jaz ne, ker sem na porodniškem dopustu. malo sem razočarana iz tega naslova. ampak sem se pa včeraj najedla "argentinskega" mesa ... je bllu dobr! popila 3 požirke vina in imam mačka ,...
pa: DOBRO JUTRO!
ko sem prišla domov je Urban zadovoljno spal na kavču zraven očka
ja, men se tud ne da it v službo, ampak sem glih nasprotje, ker uživam delo s strankami, ampak ne morem delat s sodelovcemi, k so tojk.... ma vse jim dol visi, men pa ne, in sem prov razočarana, drugače pa komaj čakam da grem delat da bom lahko delala s strankami, in seveda da bom končno mal šla vn iz hiše
sama brez otrok
< Sporočilo je popravil Cveka30 -- 6.12.2009 8:11:16 >
Nič se vam ne uspem javiti, Gloria ima spet obdobje joka, jeze, histeričnih izpadov, nespanja in gladovnega štrajka. Pa sem se že veselila, da je začela normalno jesti in spati . In zaradi tega se nekako trudim, da jo čimbolj zamotim, da ne vznemirja preveč sebe in naju. Eh, saj bo.
Miklavža letos ni bilo za nas "tastare" , mogoče pa je pri mojem atiju kaj prinesel . Pustimo se presenetit.
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
smo kar v redu spali, zadnjo turo kar štiri ure skupaj in potegnili do osmih. Miklavža pri nas ni bilo, kar malo pogrešam čase, ko smo morali fajn čevelj spucat in balkonska vrata pustit odprta, da je kaj prinesel
Je tašča dala miklavža samo za malega. Upam, da bo moja mami tudi za nas, starejše poskrbela
No včerajšnje jutro se ni ponovilo, se mi je zdelo da je bilo preveč lepo da bi bilo res. Nam je pa prvič plenička spustila, tako da sem ga mogla preoblačit in še posteljo, na pol komatična.
Miklavž je pustil že včeraj, ampak samo za J., mu je soseda napletla 2 copatke. Midva sva pa brez, ker nisva pridna