Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
eelyy, mislim, da se v takem primeru-ko med eno in drugo porodniško preteče manj kot 365 dni, uporabi enaka osnova kot pri prvi porodniški.
Jst sem tut neki malega pojedla, se mi ni dal ne vem kaj ustvarjat, ker moj danes itak samo riž papca (pa še tega bolj malo) in leži Tamalga sem pa že trikrat spat dala, pa noče spat. Že zgleda ves zaspan, ko ga dam v posteljico, je pa kar naenkrat poln energije. Tko da sem ga še mal v dnevno prinesla, da se zmatra.
Francosko smo mel mi dvakrat v enem tednu tko da mi s tem nisi luštov nardila...bi pa smrčke ...pa nimam čokolade...a se da čokolado tud z kakavom nardit
Francosko smo mel mi dvakrat v enem tednu tko da mi s tem nisi luštov nardila...bi pa smrčke ...pa nimam čokolade...a se da čokolado tud z kakavom nardit
Z nutelo namaži
nej nutele ...samo viki krema ma sej se mi niti ne da se mi zdi,jutri grem v trgovino pa bom kupila čokolado bo sigurno boljše
mi smo pa danes šopingirali. in ni bilo nobene gužve. kupila sem si en hiteksov vzglavnik. pa sina smo v kino peljali gledat jelenčka nikota, pa drsat smo se šli, pa na pizzo....je bilo luštno !
Mi smo odrihtali obiske, pa H. sem dala spat. Na novo, spuščeno ležišče Zdej bi pa tud jst kej sladkega, sem že mojega v pekarno poslala, pa v videoteko.
Lina slikca od T. je super. Naš L. je totalen antitalent niti risat ne mara.
majana za ime se ne sekirat. Pujsek Jure je ful simpatičen. Ko je bil Luka star ene 2,5 let se je šel "igro vlog" kakor pravijo. No enkrat je bil tudi Jure. Mi je rekel: "jaz sem Jule ti si pa mama pujsa". "Hvala" Pujsa pa res nisem .
Ivana napiši kaj kuhaš. jaz nimam preveč idej.
ellyy brez skrbi. Sigurno te ne morejo odpustit. Pri ginekologu ponavadi lahko dobiš pri sestri brošuro pravice nosečnice in ti tam vse piše. Plače pa mislim, da je zadnjih 12.
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ dudi kam greš silvestrovat?
Že nekaj let smo s prijatelji skupaj in vasko leto pri enih. Letos smo pri nas in imamo skupno večerjo (zbiram jedilnik) potem pa veselo v novo leto.Mogoče bomo šli še malo pogledat ven na silvestrovanje na prostem,bomo videli kam nas bo neslo
Jaz sem stuširana...mulčka se tud kopata-čofotata,je že poplava v kopalnici . Pa kopel materine dušice sem jima dala in celo stanovanje tko lepo diši...mmm