Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
sem bila danes pri frizerju, mi je kar zajeten šop odrezal, tako da me mali ne bo mogel več tako cukati Pa še čopa mi ne bo več treba met. Zdej greva pa še k mojemu bratu na obisk malo pa po darila
Aja, za uno hišo sva klicala- je 3. PGF, in v eni vasi zraven Velikih lašč. Ampak tko, v enih rovtah.
Ja jaz sem pa iz Rovt
Nisem tko mislila. Hotla sem povedat, da napišejo Velike lašče, v bistvu je pa to samo v občini V. lašče, drugače pa daleč stran od V. lašč.
4 km....to pa res ni dalec
Si se že vozila tam?Mi smo se, ko smo se iz Kureščka peljali v lašče na kosilo. Lahko je samo 4 km, ampak, po ozkih cestah, vijugastih....Ne bi se vsak dan tam vozila. Je pa seveda odvisno od tega, kako komot si. Jaz preveč
Katmat, lepa hiška. Ampak prej moraš iti na ogled, ziher je kaj ker to je neverjetna cena
Drugače pa je bil naš dan.... Mislim da dol padeš. Zjutraj sem itak na Metelkovo klicala zaradi tamale. Pod nujno sem potem šla v naš ZD k drugi P po drugo mnenje. No, evo. Zaradi alergoloških testov in brisov in slikanja pljučk (ubogi otročki pri slikanju pljučk, sem skor jokala zraven ) smo pristali na PEK. Cel dan smo bli tam. BV.
Upam da bo stanje boljše, P na viču nama je dala še neka druga zdravila- naj bi bolj pomagala. Bomo vidli. Rezultati testov pa še pridejo. Upam da bodo dobri in ne bo treba kakih AB.
Cubo spet se bom mastila s pašteto, sama pojem porcijo za 2
Mljask. Una pašteta je pregrešno dobra. Midva jo tud vedno jeva. Pa men so še dobre krpice z račko, hruškami in bučko.MMMM. Si mi lušte nardila. Pa sladice-OMG. Moj je zanč suffle jedu, je bil za prste obliznit.
Katmat, lepa hiška. Ampak prej moraš iti na ogled, ziher je kaj ker to je neverjetna cena
Drugače pa je bil naš dan.... Mislim da dol padeš. Zjutraj sem itak na Metelkovo klicala zaradi tamale. Pod nujno sem potem šla v naš ZD k drugi P po drugo mnenje. No, evo. Zaradi alergoloških testov in brisov in slikanja pljučk (ubogi otročki pri slikanju pljučk, sem skor jokala zraven ) smo pristali na PEK. Cel dan smo bli tam. BV.
Upam da bo stanje boljše, P na viču nama je dala še neka druga zdravila- naj bi bolj pomagala. Bomo vidli. Rezultati testov pa še pridejo. Upam da bodo dobri in ne bo treba kakih AB.
Kako ste kej ve?
Uf flaska Ampak boš vsaj končno izvedela, kaj ji je. Pa ji bojo znali pomagati.
tanja neee ob taki uri ne hodim v šoping ampak greva lučke gledat pol sm pa rekla da bom skočila še nekaj kupit za našega malega nečaka Tomija da ga bomo šli pogledat