Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Hišo mi imamo(ni še končana), veeeelika dnevna in kuhinja veeeeliko narave in daaaallleeeeč od civilizacije, predvsem to zadnje me moti vsega pa tudi ne morš met ane ..
uglavnem glede mesa ste me čist zaignorirale, se vidi da vas mal bere za nazaj .. torej koliko mesa vam pojedo in kolikokrat na teden.. Hvala lepa
Zoja... jaz ti ne morem nekak odgovorit, ker ga še ne dajem redno. Pač takrat , ko ga imamo mi... to pomeni piščanca ali purana. Svinjskega in govedine mu še ne dajem. No, včeraj sem mu dala malo tune in širokih rezancov, pa je kar mljaskal...
Zoja... jaz ti ne morem nekak odgovorit, ker ga še ne dajem redno. Pač takrat , ko ga imamo mi... to pomeni piščanca ali purana. Svinjskega in govedine mu še ne dajem.
Enako pri nas Pa nisem vidla vprašanja, če ne bi ti itak odgovorila nooo
Jaz kuham. Again. No, bo pa vsaj dobra domača kuha- goveja župca. Njami.
Zdele sem pa z Jakcem mal pojedla golaževo juho in solato z domačim bučnim oljem in česnom. Mmmmmmm!!! Kdo bi si mislil da bom kdaj česen jedla Za dol past dobr.
Jaz pa še nikoli nisem naredila kremšnit - si ne upam probat, ker se mi zni ful dela, pa ni mi jašno kako razrežeš, ne da bi se vse potlačilo. Pa ravno včeraj sem jih gledala v eni slaščičarni in si mislila, da bi bile sigurno boljše domače.
šivilja zgornje testo prerežeš ko je pečeno in jih pol polagaš gor po kremšnitah...tko da režeš samo smetano in kremo pa spodnje testo...in tko se ti ne more nič potlačit Pa sploh ni veliko dela veš
Moja hči (23 mesecev) uporablja dudo samo ponoči, ko gre spat. V vrtcu so jo od dude odvajali s popoldanskim počitkom, zato mislim, da je čas, da se dude popolnoma znebimo. Kako ste otroku pomagali, da se je znebil dude?