Anonimen
|
"jutro" sva danes z Urbanom spala do 9h (Oskar pa je z očkom sestavljal gradbene stroje)... je bilo luštno, a kaj ko smo potem tako hiteli, da smo bili pravočasno v župnišču,... je Oskar pojedel skoraj vse bonbone, moj pa je zapadel v debato z župnkom,... uh, Urban itak da se je stalno nekaj pritoževal,... god je dobil na 25. 5. (1. papež Urban ,...) stanovanje je kot,... KAOS! tako da me čaka pospravljanje. zvečer pa zabava jeeeej,... se kar veselim. sicer ne vem, kaj naj si oblečem,... a če bi si dala eno sicer bolj poletno oblekico (ki ima podlogo), bi čudno izpadla? izgleda bolj večerna, temnomodro-črna s "čipkami"... sploh ne vem, kako se zdaj napravljajo za ven... če se bolj toplo mi bo verjetno vroče,... bomo v Argentinski. bom že nekako,... tudi za jutrišnji krst ne vem, kako naj se napravim,... bom že kaj našla. glavno, da bo Urban v belem . je pa moj danes omenil, da se bova enkrat drugo leto poročila... se prav nič posebej ne veselim, ampak imam v sebi bolj kot zadevo, ki jo bova "morala" dati čez,... smešno! nič,... vas še malo preberem pa grem potem hitro pospravljat.
|