Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
.Ceste so katastrofalne.Ko sem šla po Tilna,sem se kar peljala,se tudi ustaviti nisem mogla.Še dobro,da nobenega ni bilo nasproti

, jaz pa moram potem še v šolo po Gašperja. Bi šla peš, samo danes vse prinese domov, tak da bo ornk natovorjen. Upam le, da ne bom ostala v kakem zametu
upam, da bom zdržala
Z Gregorjem sva se peljala do babice (10 km stran - sem imela nekaj za opravit) in je potem v 2 urah zapadlo toliko tega sranja, da sva komaj pridrajsala domov, če bi morala zabremzat, bi pa itak samo letelo... Sem zavijala v našo ulico in čisto malo previdno zabremzala in sem čutila, da slabo prime. Drugače sem taktično zavirala z motorjem, kaj pa čem
), čim je kje robnik ob pločnika, nonstop stopa gor in dol, hodi v "rikverc",... to pa vse traaajaaa
Tako da te razumem.
:
sodelavec prinesel Nodija, ampak takega bolj malega, za na šipo gor dat, ampak je čist nora, je že mogla spat danes z njim
. Če te skrbi pokliči P, pa vprašaj.