nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dan Kako ste? Mi smo vredu, sma jo včeraj kar z mašinco pobrila, mi je šlo kar na jok, ampak mi je vseeno ful lepa, prav paše ji in od takrat se niti enkrat ni niti poskušala za lase potegnit , mogoče pa bo le palilo in se bo odvadila. Sem pa mislila, da bo kričala, ampak niti zajokala ni, malo je govorila ne, ne, ampak ni se nekaj branila. Uf, Gregi bi ob mašinci fasal živčnega... Že tako rjove ob striženju, kot bi ga dajali iz kože Je pa že tako lasat, da mu gredo laski že v oči, nekaj bo treba ukrenit. Je pa začela ful mleko pit ponoči, včeraj ga je pila kar 4x , tečnari tak dolgo, dokler ji ga ne dam. Upam, da je le prehodna faza in da jo kmalu mine. Moja mala pika je vedno imela tako rada mleko No, ponoči ga niti ni pila, je bilo pa obvezno treba vsako jutro in vsak večer spraznit ta veliko flaško, vse do tretjega leta Pri nas pa je fora, da ga spije manj kot dva deci, četudi ji ga več naredim ga ne spije več, ampka večkrat po malo . Bi bila bolj vesela, če bi ga enkrat konkretno ruknila, pa bi bil pol mir.