Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
seveda za primerno plačilo!?
) , drugače pa sem jih lani nekaj podarila starejših tetam iz doma za ostarele, da niso kupovale. Pa so dobile od mene uporabno darilo in so jih lahko poslale svoji dragim. 
Drugače sem pa predlani delala ene v tehniki pickpoint in se mi zdijo krasne, samo časa pa vzamejo...
bratranc z družinico in teta so pršli), pa še dopoldne smo šli po opravkih. Tko de smo letali okol...pol pa kosilo (babica nardila njeno odlično musako, NJAMIIII), pa mal spančkat, zdej je pa Videk gor pr malem bratrancu in mali sestrični, se igrajo. V glavnem luštno mamo v naši hiši
, pojma nimam kaj bi to bilo, ampak se težko vzravnam, kr sključena hodim okrog. Če ne bo jutri bolje, grem kr k zdravniku, ker nič ne morem prav delat.
sm mislna, da bo najkasneje ob 15h zaspal, pa ni in ni hotel...pol smo šli mal vn na zrak, pol so moji pršli na obisk in je norel z njimi po stanovanju..uf...tko de, ja prejle sm ga komi spravla spat oz. mi je KONČNO zaspal v naročju.
, amapk le enih par, ker res preveč časa vzame.