Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Na srečo v naselju, če se le da, vedno vozim s tempomatom, in to točno 50 km/h, poleg tega sem imela en čuden filing in sem bila res ful pozorna, zato sem tudi lahko ustavila. Tik pred njim! In ta kreten samo debelo pogleda (očitno me sploh ni opazil - na cesti!!), potem pa lepo zapelje do konca pred mene in odpelje naprej. Zapisala sem si registrsko, potem pa peljala naprej in videla njegov avto parkiran malo naprej, samo tip jo je žal že stisnil nekam, ker ga tam blizu ni bilo videti. Ampak v danem momentu bi ga šla direkt kresnit!
Jaz imam spet razjedo na desnem palcu: ker sem ene parkrat samo kakšno malenkost na hitro pomila brez rokavic
A imaš kaj konkretnega za delat po zobeh?
pa danes celo nekaj dela.Na rampo je že zapeljal,potem bo pa videl,če bo tudi kaj razvažal.
. Pa tašča ima danes RD in bodo pri njej sveže pečeni krofi, meni pa ne bo nič dobro