Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, bojo naslednjič boljši. A to mogoče zato, ker je bil testo preveč razvaljan, katera ve?
rekel, da zdaj je pa že skrajni čas, da ga zamenjam
ma eni res ne znajo vozit v takih razmerah. al smo se vozli 40, kjer je omejitev 90 (pa niso ble slabe ceste!), ali pa so tako izsiljevali prednost, da kar groza.
. Naj bi bilo krivo to, da je strela vdarila v sosedovo bajto
. A se keri sanja, koliko bi taka zamenjava stala? Katastrofa!
snega.
snega res vrh glave! ok, naj ga imajo otroci za zimske počitnice, potem pa naj se tole že 1x neha!!! Smo se komaj dokopali do vrtca, za pot, ki jo drugič prehodimo v dobrih 5 minutah, smo jih porabili celih 15
Vmes je sicer imel enourno seanso tudi Gregi, ampak vseeno...
, se je mantrala pol ure in pritiskala, pokakala pa je dve bobiki. Sem ji zmasirala trebušček, pa enih par suhih sliv sma pojedle skupaj, pa malo donata je spila, zdaj pa upam da bo šlo kaj ven. Mi je najhuje ko pritiska, zraven pa tako milo govori mami, češ pomagaj mi
in vidim, da imaš v petek pregled. Bom stiskala pestke
Nonstop meče ven, prekinja,...
Zamenjali kablovje + pritikline, 3x menjava modema, raznorazne meritve (celo, če mikrovalovka kaj vpliva - ampak ne),... NIČ BOLJE!