Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Midva z
sva imela danes dan zase...Sva sla v Celje,mi je kupil skornje v Tamarsi trgovini za katere sem full vesela,ker so zelo udobne in tople-pa seveda tudi lepe...jaz sem mozeku kupla jakno in cevlje tko ,da sva se malo obdarila...Mihaila sta cuvala babi in dedi tko ,da je tudi on uzival v razvajanju...Jutri bomo sli pa na snegeca ,da se bo mihailo malo nagledal snegeca....
...tako, da malce smrdi po zažganem...bo že... Ta star je prišel iz zabave ob 6-ih zjutraj...ampak nimam miru.... mu otroc pripovedujejo zgodbice....
Ali ima katera recept od speculaasov(mmmmmm,začinjeni keksi)če ga ima katera ga leeeepo prosim,ga nikjer ne najdem
Tisti ta pravi naj bi bili začinjeni z cimetom,klinčki,bel poper,ingver,janež,muškatni orešček in kardamonom....samo za maso pa nevem