Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
uhjoj, na te del materinske šole nisem bila pripravljena. 
Ja povštrček ni slaba ideja, ker mene tud tok vedno rit boli, včeraj sem vmes za ene 5 minut kar vstala.
do zdaj sem bila pogumna, zdaj pa se mi je malo poguma skrilo
in pravi, da je otročiček velik za 34 tednov, čeprav je ona nosečka 31t5d. Sicer pa se bo kaj sama javila.
upam samo, da mi niso prepozno odkrili, saj sem v 32. tednu in bom pri diabetologu šele v 33. tednu - če me bodo vzeli takoj ... ne vem, kako to poteka ... do takrat ne smem jest nič sladkega, kar mi ni panike. a ima katera še kak koristen napotek glede diabetesa? je lahko hudo narobe, da so mi ga odkrili šele zdaj?
Pa ponoči nič ne spim, hodim okrog kot zombi.
kuhava kosilo. Kako mi je super, ko ustvarjava in pacava skupaj
Sem lačna kot volk, pa skos žrem. Čunka ena
, zato te pa toliko matra...po moje bo kepica rodila kmalu, vsaj tak občutek imam
. Je pa baje res, da lahko vrašaš svojo mamo ali pa sestro če jo imaš in če že ima otroke kako je ona rodila, ker baje da potem naj bi bilo kar podobno. Moja sestra je oba rodila full hito in oba v 3 urah