Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
S tem pa se je pojavila tudi prva težava povezana s zobki. Niti približno namreč ne pusti, da bi mu z gazo obrisala dlesen in zobke. Kaj šele, če mu hočem pomasirat dlesen z uno gumijasto ščetko za prve zobke
Zdej ma že prou taktiko - z jezičkom tko močno stisne ob dlesen, da mu ga nisem premaknt. Poleg tega joka in se zvija kot da ga pol manjka! Me skrbi da bi mu začeli zobki gnit...
A se tudi pri vas dogaja podobno? 
Prve dni je ful užival v ščetkanju, potem je bilo precej časa zraven dretje, zdaj se mu pa spet fajn zdi, ko sliši kako praska ščetka po njegovih zobkih, ampak ne vedno, včasih pusti, da mi jih dobro poščetkam, drugič pa moram opraviti v par sekundah.
. Tako da mu jaz po jedi dajem vodo za pit, da si splakne usta, tko da je vsaj neki. Moram pa tudi pravo scetko nabavit, pa ne vem kero. Najbrz bom vzela tisti set treh razlicnih scetk v BC, k ima ena silikonsko glavo pa bunkice okoli in okoli. Bi morali imeti ta mesec pedontologa, pa so nas prestavili na februar =.= .