METULJ1
|
Dobro jutro, najprej vsem iskrena hvala za čestitke. Sicer sploh še ne dojamem, da sem spet nosečka. Morm dons poklicat G, da se naročim na 1. pregled. Upam, da bo vse ok. Z mojim že dalava plane, kako bo v prihodnje. Je prov hecno in nepričakovano. Sicer smo pa tudi mi že pridni z GH. Naši gospodični za zajtrk nardim polovico jabolčka, pol banane, pol ji pa dam zraven še mal breskvice al pa marelce pa žlico zdrobljenega piškotka od plazme in vse skupi zalijem z malo vroče vode, da ni presuho. Ta teden ji bom 1. dala še hruškico. A kej veste, kako je z borovnicami in malinami. A se more to počakat in poskusit dat kasneje? Za kosilo pa dobi bučko, korenček, brokoli, špinačo itd. mal kombiniram, da ni vedno isto. Včeraj sm ji pa 1. dala zraven še malo prepečenčka. Ta teden ji bom 1. dala še rižek in krompirček. Za večerjo pa dobi eno izmed miljon obstoječih kašic. Tako, da smo v bistvu samo še pri dveh obrokih na flaški. Juuuuuuuuupiiiiiiii Ja glede uvajanja ne kompliciram preveč, ker mala vse lepo sprejema. Če bo imela kakšne težave bom pa bolj pozorna. Mi mamo pa krst 17.7. in takrat nameravava družini oznanit veselo novico, če bo seveda do takrat vse ok. Upajmo, da bo. Se že veselim odzivov babic, dedkov, prababic, tet, stricov, sestričn itd. Morje - ja letos bomo šli kr mal vsepovsod. Bomo verjetno flikali po dnevih mal na Hrvaški in mal na Slovenski obali.Sva mela sicer idejo, da bomo septembra kam poleteli. No ampak zdej verjetno ne bomo. Ja ni kej. Drugo leto bo pa še bolj veselo. Bomo že 4-je. Sej res še sploh ne morem verjet. Vsem čestitike za obmesečnice, prve zobke, uspešno uvajanje GH in vse ostalo. Pa lep teden še naprej
|