Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
za valentinovo (pa da vidimo, če ne mi je dolžn darilo
). 
20.3, isti dan pa imam tuti gin. pregled. Na ta pregled čakam že 4 mesece! Kaj naj naredim? Teden dni prej me gotovo ne bo napisala, če grem pa kasneje, bo pa trajalo, pa še brez klomifena bom. Imam namreč zadnjo škatljico. Potem je boljše, da grem tisti dan z
, vedno bolj ko gre proti koncu vedno bolj razmišljam da bom pa najbrž le mogla še to potrpet pa dat skozi pa bo potem slajše. Upajmo. pa sem mislila da mi ne bo treba da bo klomifen naredu kar mora pa zgleda ne bo. Mah, nekaj bo že ratalo ven iz vsega tega.
ali
in da bo res to največja sreča za vse nas!
, upajmo da bo danes več sreče, je reku da se bo potrudu. Punce držite pestke da mi nebo sredi zagovora zablokiralo in bom lepo tekoče speljala še to, jutri pa še angleščina pol pa res upam da smo končali do konca življenja s srednjo šolo. Želim vam lep sončen dan. L.p