Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

.
to je pa že pol res mičken čudno. To pa res bog ve kaj je mislila, kako več ovulacij, na kak način?!
delamo 1 leto, sem v idealnih letih 25 in nimam nikakršnih zdravstvenih težav. do sedaj sem dubla le 3 škatlce, za 6 mesečno terapijo bi blo treba jit spet tja... kar pa bi bilo po njenem možno šele 6.7.2010.... ne vem sem poslala še en mail,... pa da vidimo če je kej gin.v njej.... bedn mi je pa sam to k je treba tok čakat, lej če bi se šlo samo za bris ni panike čakat, tle pa je ena mična težava. Sam k vem da če me pošle na kake preiskave je treba spet čaka in pol je že 2 leto okol in se zgodi da ti gredo mimo lepa leta, od njih pa odneseš sam to da si si ves čas prizadeval imeti otroke....
?
se pravi boleče prsi, pa krči ali lahko slabost tudi pride že prej? Sicer manj vem, boljše je. Ta mesec se pa tudi js nekak čudno počutim, se mi zdi da je nekak hitro šel mimo mene. Zdej pa ti dnevi tut nekak grejo, niti nisem tolk nervozna preveč pa niti ne razmišljam preveč kaj bi bilo če bi dobili
kdaj se bo ulila