Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
. tako je včeraj sem naredila test. ki je pokazal negativno, sem pa zelo zmedena, ker imam boleče prsi ( morda je to zaradi klomifena )... danes pa se mi še vrti. a mislite da je možno da sem prekmalu testirala? ker zdaj sem dilemi ali vzeti tablete za sprožitev
ali naj še počakam. je res da sem imela že prej redke 
? Bolece prsi pa so lahko znak PMS-a. Jst jih mam vsak mesec (vcashi celo od ovulacije naprej).
Zgleda pa sem bila ful pod stresom in tudi zato ni bilo nič ven
15 ga imam drugi pregled pr dr. drobniču v leonišču. pravzaprav greva oba. ne vem pa čemu, saj je moj mož že vse opravil kar je bilo treba... pa bo že, končno se je pokazal sonček pa ni
, en mičken nas zafrkava ko ne pride ampak bo, sem prepričana.
, pa še leto se bo prej obrnilo in čas čakanja bo neskončen. Pri meni pravi G, da pa imam premalo kil in naj bi se zredila vsaj za 7!? To se ne bo zgodilo, ker se mi zdi, da jih imam ravno prav