Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

", te je že nadrla, da ona nima časa čakat moj izračun ker ima dosti drugega dela. Haloo! Nova G, je pa fenomenalna! Ravno marca je bilo eno leto, od kar delava na
, pa mi je po dveh neuspešnih terapijah z klomifenom že dala napotnico za pregled v LJ. Pa niti omenila nisem, da bi šla kam naprej na pregled. Prosila sem jo, če mi da še kakšno šaktljico, pa je rekla če se pri dveh ni prijelo nima smisla nadaljevati. Zej sem se prijavila v LJ in na vrsti sem v začetki maja. Čakala bom komaj dva meseca. Pri tej G;ona si pa res vzame čas zate in vse se lahko pogovoriš. Res dober občutek!!
., med tem časom ko čakam na
. To se mora nehat
. Je pa res da se zamotiš. So mi pa že v službi za drugega nasprotovali, češ pa dej si že otroka naštimi. Halo , sej bi, če bi lahko.
evo še
. Kakšna kombinacija
... (tele dve črtice so prav fletne-jih vsaj tu gor videim ;) ). pa pa
in čimprejšnje
vam želim.
. Naslednji datum je 5.5., hitr po klomifen, drgač pa sem čist brez volje in upanja, grozno...pa sej same veste kak je to...lepo pozdravljene in čim manj