Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Načeloma naj bi vsaka črtica pomenila pozitiven rezultat (če si jo videla v roku, napisanem v navodilih - pozneje se lahko nariše sama od sebe )
.
ker ne vem, kaj me še čaka. Za mano je sicer že laparo, histero, tako da je samo še Klomifen ostal. Z možem je pa vse ok. No, upam na kak plusek v prihodnjih 2 mesecih.
in gremo na klomifen 50mg 1 tbl./dnevno. Od januarja naprej poskušamo naravno, pa z zelišči, čajčki in maco in ker ni učinka, bomo začeli še s kemijo. Me je pa zelo strah stranskih učinkov, ker je marsikaj, kar preberem po forumih, grozljivka
Odločila sva se za novega člana in ni vrag, naslednji mesec sva že ugledala magični
nudla vse najlepše, sva počakala vse do novembra lani, ko so se mi začele težave z
in to vseh
!!
, da boma pridelala
.