Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

imam med 28-33 dni in je nemogoče ocenit, po sluzi ki sem jo začela opazovati še predno sva začela in sem prej vedno približno vedela kdaj je, pa se mi je tudi vse porušilo, ker prejšnji mesec sem jo imela vsaj 3x. Tako da bomo probali še to. A je katera že delala teste? jaz sem premišljevala da jih začnem delat ene 2 dni po menstruaciji in delam 1x na dan dokler ne bosta dve črtici, potem pa zjutraj in zvečer, da je ne bi zamudila. Prejšnji mesec sva se res držala na 2-3 dni ampak ni bilo nič, tako da bomo sedaj probali res na dneve okoli O kar vsak dan, ostalo pa kakor nama bo pasal in upajmo da uspe. Oba že res težko čakava ta
in upam da ta mesec bo. Moram pa reči, da prve mesece se res nisem nič obremenjevala s tem, sedaj pa je vsak mesec težje ko pride. Toliko merkaš prej da ne bi zanosil, ko pa želiš pa ugotoviš da le ni tako enostavno
.
. Upam, da
, no, ja, moj bi rekel, preveč pozabljiva. Mi2 se kar prepuščava času...bo že, ko bo...Sva se že pri prvem prepričala, da očitno nisva med tistimi, ki jim uspe prvi mesec...al pa prvo leto...hahaha...no, sej to pa ni več hecno
...Res upam, da nama ne bo potrebno spet tako dolgo čakati, kot prvič. Po drugi strani si pa vedno rečem, no, če bo tako priden kot prvi, lahko čakam tudi 18M
en let nazaj sem kupla ene v lekarni( po moje da so vsi točni in zanesljivi, delujejo na podoben način kot tst za nosečnost, sam za drug hormon se mi zdi), te ki jih pa zdaj uporabljam mi jih je pa ena punca s foruma poslala, k je pa zdaj že rodila in jih ne rabi več. mislim pa, da so vsi te testki v lekarni ok. prodajajo jih pa tud v dm-u se mi zdi, ne vem pa kakšna je cena.
, to bo
. ne vemo še, al bo to
ali
,bo pa.
PRIČAKUJEMO: