|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Čvek 2010
14.1.2010 8:41:23   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute
1% pomeni tale nas mali čvek 2010?user posted image

Res je.

Kar se pa tiče teme "Analni seks" in "Pridne Janje"... katero margarino je potem dejansko uporabljala tačas, ko si je "nekaj nekam" tlačila? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
14.1.2010 8:44:05   
noranate
Mislim,da je moj gasilec nabrizgal vodouser posted image .  Joooj, nehajno, ker me še danes trebuh boliuser posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
14.1.2010 8:44:44   
madela
user posted image user posted image A ni napisala Solea margarina,al neki tazga?

BTW,danes dobiš pošto..sem razmišljala,da mi ob naslovu napisala še pozvoni user posted image
Pa nisem user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
14.1.2010 8:45:59   
noranate
Madela, ne vem če sem letelauser posted image . Mogoče pa, a Colt hipnotizira na daljavouser posted image . Sem misla, da sam smetano polivauser posted image . mah, me je spet v sexualne vode zaneslouser posted image , pa sem rekla, da je dostuser posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
14.1.2010 8:46:43   
noranate
Madela, a hočeš, da ljudje ostanejo brez pošteuser posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
14.1.2010 8:47:04   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: madela
BTW,danes dobiš pošto..sem razmišljala,da mi ob naslovu napisala še pozvoni user posted image Pa nisem user posted image

Ravnokar je pozvonil in sem šla dol iskat. user posted image  Po domofonu je rekel:"Paket imaš!", pa sem mislila, da je kozmetika Fleur de Sante in sem z denarjem dol letela. user posted image  

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
14.1.2010 8:47:54   
madela
Noranate,tebe pa res nekaj meče user posted image
Sam seks,seks in še enkrat seks,ti gre po glavi. Prid raje na kavo,pa bova skupaj sanjarili o Coltu,al kako že user posted image
Malo še ga pa moraš pustit za druge. Ne si ga tako lastit,ker bom huda user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
14.1.2010 8:48:52   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

BTW,danes dobiš pošto..sem razmišljala,da mi ob naslovu napisala še pozvoni user posted image Pa nisem user posted image

Ravnokar je pozvonil in sem šla dol iskat. user posted image  Po domofonu je rekel:"Paket imaš!", pa sem mislila, da je kozmetika Fleur de Sante in sem z denarjem dol letela. user posted image  

Jeee user posted image Čudno,da je pozvonil. Danes je pa priden torej user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
14.1.2010 8:50:08   
Kerensa*
Sem ga zadnjič, ko sem šla na pošto po Hippov paket, tam srečala in mu rekla, da naj kar pozvoni, ker sem gospodinja user posted image . Model se me je celo spomnil izpred 4-ih let, ko sem tudi živela v BTC-ju.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
14.1.2010 8:51:47   
noranate
Madelca, v resnici sem v banani oz. v razmišljujočih vodahuser posted image , jao, kakšne izraze ven mečem, kot pokvarjena mašina. ma resno, mi te ločitve pa te zadeve ne gredo v glavo že itak, potem pa, ko se to zgodi ljudem, za ktere bi dala roke v ogenj, me pa pretrese in to kar 7 stopnja po Richterjuuser posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
14.1.2010 8:51:51   
madela
Se ti je splačalo mal zatežit user posted image
A ti pa ves čas sedaj porabiš za reševanje matematične uganke,da nas bojkotiraš user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
14.1.2010 8:53:40   
Kerensa*
A ti pa ves čas sedaj porabiš za reševanje matematične uganke,da nas bojkotiraš user posted image

Ah, ne, kje pa user posted image . Trenutno pred notebookom pijem kavo in nadzorujem moža in tasta, ki v kuhinji menjata stropni lestenec. Zdaj bom imela takega lepega, črnega, vijugastega (takšnega, kot bo postelja - kovinski). Sem se odločila, da bom kar celo stanovanje opremila v tem stilu.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
14.1.2010 8:54:25   
madela
Noranate,veš to glede ločitev je tako-tako. Ne moreš vedet,kaj se dogaja za zaprtimi vrati.
Za mene in mojga bi vsi dali roko v ogenj,sam ne vem zakaj pa jaz ne bi user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
14.1.2010 8:55:14   
Anonimen
jutro ob drugi kavi!

(odgovor članu Kerensa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2789
14.1.2010 8:55:41   
madela
Kerensa,to bo pa full lepo zgledalo. So mi všeč take stvari user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
14.1.2010 8:56:05   
noranate
Pa, daj me ne strašiuser posted image . pismo rosno, a pol več v nč ne morem bit sigurna. mater, dedca na špagco, pa na španciruser posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
14.1.2010 8:56:28   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

jutro ob drugi kavi!

Miška moja,dobro jutro user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
14.1.2010 8:56:42   
Kerensa*
Kerensa,to bo pa full lepo zgledalo.

Jaz upam, da bo res. Samo zneska še nisem skalkulirala. user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
14.1.2010 8:57:15   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: noranate

Pa, daj me ne strašiuser posted image . pismo rosno, a pol več v nč ne morem bit sigurna. mater, dedca na špagco, pa na španciruser posted image

Nikoli ne reči-NIKOLI user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
14.1.2010 8:59:33   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Kerensa,to bo pa full lepo zgledalo.

Jaz upam, da bo res. Samo zneska še nisem skalkulirala. user posted image

Saj ni treba vse naenkrat. Počasi si skup spravljaj,pa bo. Znesek pa bo....uh visok. Te stvari niso poceni.
Jaz imam pa tako pohištvo,da ni preveč občutljivo. Mi je trenutno škoda,zarad malih,ker bi mi vse uničili.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
14.1.2010 9:01:00   
noranate
Miška, dobro jutro. Ob drugi kavi user posted image , pol je pa že danuser posted image . Pr ta tretji se bo pa že mračiluser posted image .
Kerensa, čestitke k takemu poletu, men se trenutno ne da niti povštrčka na stolu zamenjat, kaj šele kaj druzga. Mal stagniram, smo celo leto delal, pa pohištvo kupoval za dekline in rabim mal počitka, da psiho popravim na zadovoljivouser posted image .

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
14.1.2010 9:04:06   
Kerensa*
Saj ni treba vse naenkrat. Počasi si skup spravljaj,pa bo.

Ja, saj sem si rekla, da bom vsak mesec kupila en kos nečesa, pa ni hudič, da bo počasi tako, kakor si želim. Čeprav se mi zdi, da bom za tisto pisalno mizo šparala celo leto, razen, če kje zagledam kakšno na kosovnem odpadu. user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
14.1.2010 9:05:36   
Anonimen
ja....tole drugo dokoncam, se ustimave z nini, pa letiiiimo!

pojstla stoji!!!!!pa jst sem majstr!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu noranate)
  Neposredna povezava do sporočila: 2798
14.1.2010 9:09:34   
Arwenko
jutro user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
14.1.2010 9:11:05   
Anonimen
jutro, arwenko....dolgocasno je brez janjeuser posted image

(odgovor članu Arwenko)
  Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?