|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Čvek 2010
15.1.2010 18:38:23   
Šarki
mi bomo tud Đonija gledaluser posted image
user posted image Klemy.. za kakšno delo se pa gre če smem vprašat

držim pesti

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
15.1.2010 18:38:44   
Klemy82
IZVIRNO SPOROČILO: gita10

Dober večer, meni je pa danes bilo tako lepo se morem pohvalit. Sina sem peljala na praznovanje rojstnega dne v terme Laško in sem si tam privoščila dve masaži- in sedaj sem kot v nebesih.
Uf sm ti fouš! Jest bi tuuud!

Jst.

(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
15.1.2010 18:41:29   
Klemy82
IZVIRNO SPOROČILO: Šarki

mi bomo tud Đonija gledaluser posted image
user posted image Klemy.. za kakšno delo se pa gre če smem vprašat

držim pesti

Hvala. Eh...neki kao referent,... pa si bolj mišljen kot deklica za vse.user posted image

Jst.

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
15.1.2010 18:43:06   
noranate
Klemy, čestitamuser posted image . Nekje je pač treba začet, z mislijo na napredovanje sevedauser posted image

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
15.1.2010 18:43:15   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: noranate

Shorty, najboljš da se odločiš za film, sneman pod domačo strehouser posted image , v t.i. spalnici: Lahko maš tri v enem- komedijo, akcijo al pa grozljivko. Odvisn kolk sposobna in inovativna bošuser posted image user posted image . I am backuser posted image

o ja, vidimouser posted image user posted image user posted image user posted image

men pa teče tist PMS zadnjič ni bil nič v primerjavi z danes user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
15.1.2010 18:44:11   
gita10
IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82

Dober večer, meni je pa danes bilo tako lepo se morem pohvalit. Sina sem peljala na praznovanje rojstnega dne v terme Laško in sem si tam privoščila dve masaži- in sedaj sem kot v nebesih.

Tole praznovanje rojstnega dne na bazanih je pa fenomenalno. Otroci so 4 uri na animaciji v bazanih. Stane 10 eur po osebi. Mamice pa lahko uživamo po svoje.

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
15.1.2010 18:46:45   
Klemy82

IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82

Tole praznovanje rojstnega dne na bazanih je pa fenomenalno. Otroci so 4 uri na animaciji v bazanih. Stane 10 eur po osebi. Mamice pa lahko uživamo po svoje.
Uf, jst bi rabila malo take sprostitve...morm mojga mal nahecat, da greva kak dan malo v toplice se razvajat...user posted image že dolgo nisva bila.

Jst.

(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
15.1.2010 18:47:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR

IZVIRNO SPOROČILO: Florina

Premišljujem kero komedijo bi danes gledala na pop-tv ali kanalu a......user posted image
kaj je na izbiro

Ma neke komedija tu pa tam..nič kaj pametnega.user posted image

(odgovor članu Shorty_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3083
15.1.2010 18:47:58   
noranate
Joj, Barika, ta ruski paprikaš je res ena "ljuta" zadeva. Pa tečna tud, sam ko pride sem vseen vesela, ker vem, da ne bodo otroške trgovine več služile na meni. Mam 3 več kot dovoljuser posted image . Sploh, ko je polna luna združena z rusko fronto velja tista pr naši hiši: kuda koji mili mojiuser posted image

(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
15.1.2010 18:48:05   
gita10
Se mi zdi da si čist premal privoščmo za sebe- potem ko se tako dobro počutim danes

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
15.1.2010 18:51:13   
Anonimen

Joj, Barika, ta ruski paprikaš je res ena "ljuta" zadeva. Pa tečna tud, sam ko pride sem vseen vesela, ker vem, da ne bodo otroške trgovine več služile na meni. Mam 3 več kot dovoljuser posted image . Sploh, ko je polna luna združena z rusko fronto velja tista pr naši hiši: kuda koji mili mojiuser posted image

A bi ti meni prosim razložila o tej ruski fronti pa paprikašu ali golažu kaj vse tole pomeni?Že včeraj si mi nekaj omenjala pa se mi ni dalo spraševat razumem pa itak ne...user posted image

(odgovor članu noranate)
  Neposredna povezava do sporočila: 3086
15.1.2010 18:51:14   
barika

jaz pa dva, hvala bogu za paprikaš user posted image user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
15.1.2010 18:51:23   
noranate
Gita, bo že držalo. Veš tud šoping včasih čini čuda, kaj šele masažauser posted image . Mislim, da bom dons deležna specialne masaže, ker je g. soprog obiskal venera shop.
Ljudi moji, nisem razpoložena, bit če ratauser posted image

(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
15.1.2010 18:52:35   
noranate
Florinca, samo zate: menstrualne tegobe al pa menstrualno veselje, kakor vzameš.user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
15.1.2010 18:55:50   
Anonimen

Florinca, samo zate: menstrualne tegobe al pa menstrualno veselje, kakor vzameš.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala!user posted image

(odgovor članu noranate)
  Neposredna povezava do sporočila: 3090
15.1.2010 19:00:32   
Šarki

Gita, bo že držalo. Veš tud šoping včasih čini čuda, kaj šele masažauser posted image . Mislim, da bom dons deležna specialne masaže, ker je g. soprog obiskal venera shop.
Ljudi moji, nisem razpoložena, bit če ratauser posted image

mogoče je pa zase kupu, ne zateuser posted image

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
15.1.2010 19:01:17   
noranate
Sem dobre volje (bilauser posted image ), sem šopingirala, pa sprobavala do nezavesti, sem si vzela cajt. Upam, da trgovke zarad mene ne boro morale jutr na barvanje zarad sivega narastkauser posted image ?!
Je bil prima dan, zdaj pa moj g. soprog hod po hiši kot ninja, neslišno in v pričakovanju, upam da snegauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
15.1.2010 19:03:16   
noranate
Šarki, kako bilo, naj stoji al visi, mi je vseeno. Nisem za stvar, ni gonilne sileuser posted image . Pa tud najstarejša deklina mi je živčke nacefrala popoldan, tud da bodo kmal vsi posnemali Armstronga in leteli v vesolje, magar na metliuser posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
15.1.2010 19:09:50   
Anonimen
A še bo kaj snega letos?

(odgovor članu noranate)
  Neposredna povezava do sporočila: 3094
15.1.2010 19:13:10   
madela
Čer user posted image
Florina,upam da snega ne bo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
15.1.2010 19:15:57   
Shorty_
IZVIRNO SPOROČILO: madela

Čer user posted image
Florina,upam da snega ne bo user posted image
se podpišem, hojla madelca

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
15.1.2010 19:15:59   
Anonimen
Ma ne Madela naj še bo malo vsaj kak teden.user posted image

(odgovor članu madela)
  Neposredna povezava do sporočila: 3097
15.1.2010 19:17:31   
noranate
Kako, naj ne bo snegauser posted image , zakaj sem pa jaz kombinezone kupovala. Ima da padauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
15.1.2010 19:18:13   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: Florina

Ma ne Madela naj še bo malo vsaj kak teden.user posted image

Na Pohorju,pa Rogli pa še kje,bo sneg še mal več kot teden.Te naše ceste pa naj kar suhe ostanejo. user posted image
Se mi nič ne lušta snega user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
15.1.2010 19:18:50   
madela
Noranate,kombenzioni so sam za okras user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?