Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

..
. Zdaj mi je smešno, sem bila pa večkrat na robu obupa, take je počel (in bil je ZELO glasen in izredno močan, no, oboje je še zdaj). Prvega otroka sem na previjalni lahko zamotila s kakšno igračo ali kremo, temu bi pa lahko najela opico in klovna, pa bi dalje delal štalo, nič mu ni prišlo do živega. V najhujšem obdobju sem ga previjala na tleh in sicer zato, da sem ga fiksirala z obema nogama prek ramen (ali pa na previjalni, s tem, da sem ga fiksirala z eno nogo prek trupa; ja, na eni nogi sem stala
). Tudi mož je imel isto taktiko, ker pač ni šlo drugače.
. Sem že davno obupala nad previjanjem leže na previjalni. Povečini ga previjam kar stoje ob igranju, isto je po kopanju. Oblečem ga ob bideju, medtem ko se matra z odpiranjem pipe. Tak je zdaj obema najlažje, včasih je tudi previjanje kleče, ma sem ekspert že v vseh možnih položajih, tudi ob pokakani riti