|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: varovala za predale in omare 4.1.2010 18:30:38
|
|
|
|
Katy78
|
Omara ima navadne ročaje, ne takih z bunkicami, tako da tale žal odpase.
|
|
|
|
|
RE: varovala za predale in omare 4.1.2010 19:12:33
|
|
|
|
ajataja
|
imajo iste take za navadne ročaje da not zahaklaš imam tako tud sam je gor na spletni trgovini ni.
|
|
|
|
|
RE: varovala za predale in omare 4.1.2010 20:56:25
|
|
|
|
silvy
|
Čudno! Meni full dobro držijo tisti, ki ti jih je ponudila v BC. Zdaj, ko bi jih rada odstranila, sploh ne grejo dol. Mali je odpiral vse živo.
|
|
|
|
|
RE: varovala za predale in omare 5.1.2010 9:55:09
|
|
|
|
kristinaj
|
jaz imam enga, ki ne vem kje sem kupila.. zavrtati moraš dva vijaka in .. v glavnem moreš malce odpreti omaro in potem z drugo roko tak zatič premakniti da se odpre... zunaj ni nič videt... funkcionira... je pa res, da jim kuhinjske predale dovolim odpirati tisto razmečeta in je mir....
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiZapleti z novorojenčkom takoj po poroduKo se rodi vaš novorojenček, ko je porod za vami, se prične spoznavanje in cartanje. Včasih pa lahko pride do neljubih z...
Obisk patronažne sestre Rojstvo otroka naše življenje pospeši, a sami smo tako neprepričani vase, v svoje sposobnosti.
Zadnje s foruma
HOJICAnataly33Ali vaš otrok uporablja hojico?DA (
22%)

NE (
78%)
Število vseh glasov: 174Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!