detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: miapia Moja hčera ni bila velikokrat v enem letu v varstvu. Gre se za to, da so nekatere, predvsem mamice, tako zelo, že kar bolestno zaščitniške, da otroka sploh ne dajo iz rok, potem pa nastane težava, ko je treba otroka odstavit. Otroku je treba širit krog socializacije in to čimprej. Najprej očka, potem stari starši, drugi otroci itn. Če pa nimaš staršev in fantovih staršev, za kar mi je zelo žal, ker otrok nima babice in dedka, potem je še kaka druga možnost, da ti nekdo čuva otroka. Meni tudi e bi bil problem pustiti hčere prijateljem, tetam ali pa varuški. Je pa res, da je moj otrok v štartu vzgojen tako, da z drugimi ljudmi in preživetja časa brez mamice in očka nima težav. ja, eno je da TI želiš pustitim prijateljem itd...drugo pa je če oni želijo čuvat tvojega otroka...veliko ljudi ima strah pred varstvom tujega otroka...tudi moja lubika je ful navezana name...oči ful dosti dela sva večino časa sami...in ko je bila še majhna sem šla dostirkat k mojim pa sem npr. jaz mami likala, pospravljala ona pa je bila z majo...pa je mogoče to 1x uspelo drugič pa katastrofa, pa smo stvar ponavljali, ponavljali in še ponavljali...in od joka bruhamo...šele na morju se je navezala na očeta toliko, da se je lahko dotaknil se z njo menil...sedaj se lahko igra z njo ampak ko smo utrujeni ne bo spala se bo drla in bruhala do onemoglosti...pa sem jo dala drugim pa vse, ampak kdo mi pa hoče sedaj pazit takega otroka ko ve, da ko izginem iz pred njegovih oči joka tako, da bruha postaja modra v obraz???? nihče, ker imajo strah, da se bo lubiki kaj zgodilo...sicer pa se ne sekiram glede vrtca...poznam iste primere in ni bilo nobenega problema v vrtcu...
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|