Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
drugače pa takrat slabosti še nisem imela, te so prišle pri meni v drugem mesecu.

ali bi pa na testu zagledala
. Nič od tega se še ni zgodilo.Klicala sem ginekologa pa mi pravi da naj naredim CB-ker je baje najbolj zanesliv. Na pregled moram počakati še en teden. Sestra pravi,da če ni
imam zelo mocne..ampak glede na SS v avgustu in na kup negativnih testov, si sploh ne upam vec v lekarno po nov test.
!!!
.sam nisva ker se mojmu ni dalo.Če je kaj nastalo bomo pa videli. Vam bom sporočila takoj ko bo kaj novega. A mislite da je možno zanositi z odnosom pred ovolacijo???? Pa lep dan vam želim
.Kdaj naj delam test,ker sem imela ciklos redni na 28 dni zadnji je pa bil 38 dni in tudi ovolacija je bila po ciklu 38 dni? Nimam pa še nič znakov,razen da me je čšemelo v prsih pa nepet trebuh imam.