TaMaSa
|
IZVIRNO SPOROČILO: polma IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija TMS--pri puberteti bi menjala? Hmmmm, verjamem. Naša bo poleti 9, pa že zna kar nekaj tečnarit, brez veze nekaj bluzit...samo zanekrat se še zna/jo znamo ustavit...samo kako bo..me je kar strah. Saj zaenkrat je vseeno še punčka, se mi vsaj zdi, da mi vse pove. Je pa že prišlo do kratkih stikov. Je ena njena sošolka bila pri nas in jo vprašala, če gre še ona malo k njej. Patricia pa kar rekla, "Bi šla, ampak me mami ne pusti!" Sem bila zraven in sem samo debelo pogledala in ji potem rekla, da se nikakor ne morem spomniti, da bi to jaz rekla, ampak če ona tako misli, naj pač bo tako. Da ne gre. Da vidiš potem solze--evo, to me najbolj razjezi, res! Ampak od takrat vsaj zanekrat ji kakšna podobna izjava še ni padla v glavo. grozno bo,...pripravi se... !!!! stara mama,prav imas,grozn bo,je.. ASica,ko je enkrat uho pretrago,je hitro spet,ker se pocasi celi.Je treba lep cas fejst pazit.Edino,ce ga peljes do zdravnika,al pa v lekarni vprasas,ce zdaj kaj obstaja,za hitrejse celjenje.Al pa usesnike Mateja,ti ti neroda Ti kamnov ne zgresis,moj brat pa ni nobene luze.Edina luza dalec naokoli,in on je sigurno vanjo cmoknil.Se prav spomnim enega primera Pa enkrat-moj brat je bil res en tak stor -,mami pripravlja tople senvice.Jih je imela se na mizi,na pek papirju,pa pride ocim domov in prav tamal,LEJJJJ topli senvici bojo!!!Prime za tisti papir,ampak seveda na sredini,da je vse po tleh stresel Jaz pa nobene gobe ne zgresim.Vsako pohodim