TaMaSa
|
Njamka,sam da ni blo hujsega.In ce pravis, kolk je smesno... Moj je imel 16.6. pred dvemi leti, ravn tako nesreco. Mu je betonska plosca na nogo padla-skoda, ker mu ni na glavo. In gospod me je na to pred dvemi dnevi se spomnil . Takrat, ko se je Majcka rodila, se je...saj veste kaj . No, sem rekla, da je dobil pravicno kazen (ceprav bi bila pravicnejsa, beton na glavo). Sem pa seveda spet jaz ta kratko potegnila. Tamala se niti mesec ni imela, sem bla za vse sama, pa se njega pedenat spred in zad in to se po unem...Vozicek tezek sama v avto, iz avta, sama nabavljat po trgovini, gor nosit...pa po CR. Nc cudnega, da se mi ni in ni pozdravlo. No, njemu pa tut ne. So mu moral kar lep cas zivo meso rezat in to na zivo . Pa se transplantacijo koze je imel , pa se tezje je okol skakal, oz. en cas sploh ni smel -kolk sta bla pa zalostna . Saj mi ni vec hudo, edin vcasih, ko se spomnem, mi gre se mal na bruhanje. Pri nas dezuje, spakirano nimam se nic, bo pa spet robe, kot bi sli vsi, pa za najmanj en mesec